Hašekovi nakladajú už aj Česi: Športový komentátor to už nevydržal!

Legendárny český hokejový brankár Dominik Hašek je ostrým kritikom Ruska, vojny na ukrajine a režimu Vladimíra Putina. V tejto súvislosti ...
  • Zdroj: koláž ŠČ (instagram @michaljinoch, SITA/AP)

Legendárny český hokejový brankár Dominik Hašek je ostrým kritikom Ruska, vojny na ukrajine a režimu Vladimíra Putina. V tejto súvislosti sa ostro ohradzuje voči konaniu NHL. No už dostáva kritiku aj zo svojej domoviny, ostro proti nemu vystúpil český športový komentátor.

Ružička si pokazil meno videom s bielym práškom, kreditkou a ampulkou, ktoré zverejnil na sociálnej sieti.
Ružička v KHL opäť hviezdil: Parádny gól po prihrávke od švagra! Zobraziť článok

"A keď už chcete ísť takýmto príkladom - chápem správne, že toto už nie je v Buffale pod strechou? Už ste o to klub požiadali? Veď sa pod to nechcete podpísať," naráža Michal Jinoch na vyvesený dres Dominika Hašeka pod strechou arény klubu Buffalo Sabres, ktorého je bývalý český gólman legendou.

"Zopakujem jednu vec, pre istotu. Tak, ako som vám písal pred pár mesiacmi. Vážim si akúkoľvek podporu Ukrajiny. Či už od vás alebo kohokoľvek iného. Pretože je správna a potrebná. Ale toto je jednoducho prestrelené. Chápal by som, keby ste rýpali do konkrétnych hráčov, ktorí sa nejako vyhranili... A aj keby sme sa mohli baviť vo vašom ideálnom svete o nejakom bojkote zo strany médií... Vy si môžete dovoliť byť bez práce roky. Obyčajný človek sotva pár mesiacov," dodal rozhorčený český komentáror.

 

 

 

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk