Hrôza a des! Išiel sa prejsť so psom, majstra sveta dobodali na smrť

Hrozivé správy! Bývalého juniorského majstra sveta v dráhovej cyklistike Marlona Péreza brutálne zavraždili počas rannej prechádzky so psom.
  • Zdroj: instagram @marlonperez0628

Hrozivé správy! Bývalého juniorského majstra sveta v dráhovej cyklistike Marlona Péreza brutálne zavraždili počas rannej prechádzky so psom.

Obrovská tragédia zasiahla svet cyklistiky! Bývalého juniorského majstra sveta v dráhovej cyklistike Marlona Péreza brutálne zavraždili počas rannej prechádzky so psom. Mal 48 rokov. Vybral sa na rannú prechádzku so psom, keď sa stal obeťou lúpežného prepadnutia. Zlodej sa mu pokúsil strhnúť z krku zlatú retiazku, v čom sa mu Pérez snažil zabrániť. Ukázalo sa to ako osudová chyba. Páchateľ vytiahol nôž a zasiahol Péreza do krku.

Pérez utrpel smrteľné zranenie, rýchlo k nemu pribehli svedkovia incidentu a zavolali pomoc, ale nepomohol ani včasný zásah lekárov a prevoz do nemocnice v Carmen de Viboral. O tragickej udalosti informovalo viacero kolumbijských medií, vrátane denníka AS Colombia.

Na snímke cyklistka a dvojnásobná juniorská medailistka Viktória Chladoňová.
Viky Chladoňová otvorene o budúcnosti i o tom, či má frajera: Nechcem byť ďalší Sagan! Zobraziť článok

Pérez mal za sebou fantastickú športovú kariéru. Okrem titulu juniorského majstra sveta v dráhovej cyklistike z roku 1994 sa pýšil aj zlatom na Panamerických hrách v roku 2011 v Guadalajare, triumfoval v časovke. Príslušné orgány v Kolumbii pokračujú v objasňovaní tragického incidentu, pri ktorom úplne zbytočne vyhasol život skvelého športovca.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk