Viky Chladoňová otvorene o budúcnosti i o tom, či má frajera: Nechcem byť ďalší Sagan!

Vychádzajúca hviezda slovenskej cyklistiky Viky Chladoňová (17) prekvapila fanúšikov nielen svojimi výkonmi, ale aj pohľadom do súkromia.

Vychádzajúca hviezda slovenskej cyklistiky Viky Chladoňová (17) prekvapila fanúšikov nielen svojimi výkonmi, ale aj pohľadom do súkromia.

Fotogaléria

O mŕtvej kolegyni

Počas štvrtkových pretekov na MS, na ktorých sa predstavila i Chladoňová, zahynula jej len 18-ročná súperka Muriel Furrerová. Švajčiarska jazdkyňa spadla na mokrej ceste a z trate ju až po niekoľkých hodinách vrtuľník previezol do nemocnice v Zürichu, kde napokon podľahla vážnym zraneniam hlavy.

„Muriel Furrerovú som osobne bližšie nepoznala, avšak vnímala som ju ako pretekárku, ktorá so mnou jazdila takmer všetky preteky, kde som štartovala. Je to obrovská tragédia a je mi naozaj úprimne ľúto, že to takto dopadlo,“ reagovala na nešťastný incident Chladoňová.

Sagan v sukni?

Vďaka svojim senzačným výkonom a pozoruhodným úspechom mladú cyklistku často prirovnávajú k legendárnemu Petrovi Saganovi, pričom si vo verejnosti vyslúžila prezývku Sagan v sukni. Viky však z tohto pomenovania nie je veľmi nadšená a túto prezývku odmieta.

„S Petrom Saganom v kontakte nie som. Čo sa týka tej prezývky, veľmi sa mi to nepáči. Môj názor je taký, že Peťo bol Peťo. Je to legenda a má za sebou úžasnú kariéru. Ja som však úplne iný človek a mám pred sebou vlastnú cestu,“ zakončila Chladoňová.

Ako to má s chalanmi?

Viky prezradila, že popri nabitému športovému programu a škole si stále dokáže nájsť čas na svojich blízkych a rodinu. Jedným dychom taktiež dodala, že svojho vyvoleného doposiaľ nenašla.

„Napriek tomu, že športových povinností neustále pribúda, snažím sa stále dôkladne venovať blízkym. Moja rodina ma pravidelne chodí podporovať na rôzne preteky, takže to vieme pekne skĺbiť. Frajera zatiaľ žiadneho nemám, a tak si stále viem nájsť dostatok času na šport, školu a aj rodinu,“ uviedla.

Táto ikonická foto obletela celý svet.
Dievča z ikonickej fotky so Saganom dnes súperí s Chladoňovou: Aha, čo z nej vyrástlo! Zobraziť článok

Bývalý futbalista Ballack žiari šťastím po boku Sophie.
Legendárny futbalista išiel s pravdou von: Randí s ex mŕtveho syna († 18)?! Zobraziť článok

Táto ikonická foto obletela celý svet.
Saganov stratový biznis: Z toho mínusu sa zatočí hlava! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk