Tréner Weiss vypenil na novinára: Krátka hádka a potom nasledovalo toto

Futbalový tréner ŠK Slovan Bratislava Vladimír Weiss starší (60) nasrdila otázka novinára.

Futbalový tréner ŠK Slovan Bratislava Vladimír Weiss starší (60) nasrdila otázka novinára.

Fotogaléria

Belasí v 10. kole Niké ligy remizovali doma na Tehelnom Poli s AS Trenčín 1:1. Stále majú na čele tabuľky dvojbodový náskok pred futbalistami MŠK Žilina, ktorí majú ale zápas k dobru. Slovanisti tak môžu o post lídra prísť. Žilinčania nastúpia dnes na ihrisku Dunajskej Stredy.

Trenčania bodovali na pôde Slovana prvýkrát od augusta 2018. Úvodný gól do šatne strelil za hostí Chinonso Emeka. Kouč domácich Vladimír Weiss reagoval trojitým striedaním a prišiel vlastný gól Lazara Stojsavljeviča. Slovan mal z hry vo zvyšku stretnutia viac, dostal sa k väčšiemu počtu príležitosti, ale nebol efektívny.

V zostave "belasých" už chýbal Vladimír Weiss ml., zo zdravotných príčin absentovali Juraj Kucka i Róbert Mak a na poslednú chvíľu vypadol aj brankár Dominik Takáč pre chorobu.

Vytočila ho otázka novinára

„Každý zápas môže byť ťažký, keď sa súper dobre defenzívne pripraví. Mali sme šance, ale boli sme málo efektívni. Okrem Tigranovej efektivity sme nepredviedli nič. Gól, ktorý padol vďaka Blackmanovi, bol vlastný,“ hodnotil duel tréner Weiss pre Voyo.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk