Vylúčený brankár Trenčína po zápase na Tehelnom poli: Toto si fanúšikovia Slovana mohli odpustiť!

Futbalisti Trenčína v sobotňajšom zápase Niké ligy prekvapivo remizovali s domácim Slovanom Bratislava 1:1.

Futbalisti Trenčína v sobotňajšom zápase Niké ligy prekvapivo remizovali s domácim Slovanom Bratislava 1:1.

Fotogaléria

Trenčania bodovali na pôde Slovana prvýkrát od augusta 2018, v neúplnej tabuľke poskočili o jedno miesto a sú na 10. priečke

Zaváhanie "belasých" prišlo po historickom zápase Ligy majstrov proti Manchestru City (0:4). O body prišli nečakane aj po postupe do hlavnej fázy LM, keď úradujúci majstri nestačili doma na Žilinu 0:5.

Na lavičke Trenčína absolvoval vydarený návrat do najvyššej slovenskej súťaže tréner Ivan Galád, ktorý dostal v závere červenú kartu. Po stretnutí obdržal druhú žltú kartu aj brankár hostí Matúš Sláviček za potýčku s hráčmi súpera.

Tieto tresty boli výsledkom hromadnej strkanice v závere stretnutia, do ktorej sa nezapojili len hráči, no aj členovia realizačných tímov. Brankárovi Trenčína mal čo povedať najmä asistent kouča Vladimíra Weissa st., Ľuboš Benkovský.

„Toto je škaredé, možno to bude mať disciplinárnu dohru. Je to nešportové správanie. Aj keď Sláviček si čo-to vypočul od fanúšikov,“ vyjadril sa počas živého prenosu na platforme Voyo Martin Mikulič, bývalý futbalista v úlohe spolukomentátora.

Vladimír Weiss st. o synovom ukončení kariéry: TOTO je skutočný dôvod! Zobraziť článok

„Mrzí ma, že som to na konci nezvládol, týmto sa ospravedlňujem,“ vyjadril sa gólman Trenčína po konci duelu. „Mne nevadí, keď mi nadávajú fanúšikovia. Vôbec s tým nemám problém, môžu ma poslať hocikde a nazývať ma hocijako. Ale na rodinu mi nikto nadávať nebude. Toto si mohli odpustiť,“ priblížil Slavíček dôvod svojho skratu.

Mrzí ma to hlavne kvôli tímu, pretože mu nebudem môcť pomôcť v ďalšom zápase. Budem musieť zapracovať na mentálnej stránke,“ dodal.

Ku svojej červenej karte sa vyjadril aj novopečený kormidelník Trenčanov, Ivan Galád: „Medzi ľuďmi chýba bazálna úcta, to je veľmi smutné. Budem sa venovať svojej práci, ale vážne sa musím zamyslieť, či má toto zmysel. Nie je to správne, keď vám niekto od prvej minúty znepríjemňuje chvíle,“ podotkol v pozápasovom rozhovore pre Voyo.

Dalibor je hráčom St. Louis.
Dvorský povolanie z farmy využil naplno, proti Chicagu skóroval Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk