Tomáš Tatar o dvojzápase v Prahe: Bolo to drahé, ale...

Hokejisti New Jersey Devils zvládli oba úvodné zápasy novej sezóny. V rámci projektu NHL Global Series v Prahe zdolali Buffalo 4:1 a ...

Hokejisti New Jersey Devils zvládli oba úvodné zápasy novej sezóny. V rámci projektu NHL Global Series v Prahe zdolali Buffalo 4:1 a 3:1 a to aj zásluhou dvojice Slovákov.

Fotogaléria

Praha bola drahý špás

Do New Jersey sa vrátil po ročnej pauze a hokej mu v tomto klube chutí. Tatar priznal, že je momentálne šťastný. "Som úplne. Bol som veľmi smutný, keď ma vymenili, tá sezóna prebiehala celý minulý rok nie úplne dobre, ale teraz som naozaj šťastný. Ja si myslím, že všetko prichádza od dôvery trénera. Naozaj keď cítim, že proste mám nejakú rolu a dostávam priestor a som na ľade, hrá sa ľahko. A nemusím zrovna hrať najviac, ale proste nech viem, čo odo mňa tréner vyžaduje. Keď neviete, čo sa deje a vôbec neviete, čo je od vás očakávané, tak potom vás to nebaví. Takže naozaj si hokej užívam a je to super. A je veľmi dôležité, keď mužstvo vyhráva. To mení úplne celú situáciu, lebo potom musíme nájsť nejaký recept, alebo musíme niečo spraviť pre to, aby sme vyhrávali. Takže naozaj skvelý začiatok do ligy a ja dúfam, že Devils sú späť."

V sobotnom zápase sa "diabli" museli zaobísť bez Ondřeja Paláta, ktorý musel náhle odletieť do Ameriky. Narodilo sa mu dieťa, hráči sa o tom dozvedeli ráno. "Niekedy sú dôležitejšie veci ako hokej a sme zaňho radi, že to dobre dopadlo. Určite sme sa snažili aj za neho, pretože vieme, čo to pre neho znamenalo tu hrať," povedal Nemec.

Tatar si v rámci projektu Global Series zahral v Európe NHL po prvý raz a ako so smiechom povedal, nebolo to pre neho lacné: "Lístkov som zháňal naozaj veľa a musím povedať, že Praha bola pre mňa veľmi drahá. Ale nevadí, ja som si to naozaj užil."

Bývalý skvelý brankár Dominik Hašek sa obul do zámorskej profiligy.
Rusi nenechali na Hašekovi nitku suchú: Padali drsné urážky! Zobraziť článok

Vpravo slovenský hokejista Tomáš Tatar v drese New Jersey Devils sa raduje so spoluhráčmi z gólu.
Tatar a Nemec sa v Prahe opäť tešili z víťazstva: Duel okorenil pästný súboj Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk