Tomáš Tatar o dvojzápase v Prahe: Bolo to drahé, ale...

Hokejisti New Jersey Devils zvládli oba úvodné zápasy novej sezóny. V rámci projektu NHL Global Series v Prahe zdolali Buffalo 4:1 a ...

Hokejisti New Jersey Devils zvládli oba úvodné zápasy novej sezóny. V rámci projektu NHL Global Series v Prahe zdolali Buffalo 4:1 a 3:1 a to aj zásluhou dvojice Slovákov.

Fotogaléria

Obranca Šimon Nemec ani útočník Tomáš Tatar nebodovali, ale 33-ročného krídelníka bolo veľmi cítiť najmä v druhom zápase, patril medzi najaktívnejších hráčov na ľade.

Tatar: Spálil som tutovky

So ziskom štyroch bodov boli hráči "diablov" nadmieru spokojní. "Určite áno. Liga je veľmi náročná a ťažká. Keby nám niekto povedal pred dvojzápasom, že oba vyhráme, brali by sme to. Je to super, zaslúžili sme si to. Myslím, že sme hrali sme dobre, bol to perfektný výkon od celého mužstva," povedal Tatar.

Devils podali veľmi kompaktný výkon a výborne sa v ich drese uviedli aj posily. "Hráči, ktorí prišli, zaplnili presne tie medzery, kde sme podľa mňa trochu zaostávali. Takže naozaj sa ten káder doplnil výborne. Som veľmi šťastný, že to chalanom padlo, ja som naopak spálil nejaké tutovky, ale vôbec to nevadí. Naopak, som rád, že sme dvakrát zvíťazili. Podstatné je, že sa dostávam do šancí, naša formácia hrá veľmi zodpovedne a je to naozaj radosť hrať. S Hischierom a Dawsonom Mercerom hráme dobrý hokej," skonštatoval slovenský hokejista.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk