Rusi nenechali na Hašekovi nitku suchú: Padali drsné urážky!

Bývalý český hokejový brankár Dominik Hašek (59) nezostal svojej povesti nič dlžný. Rusi vracajú úder, lietajú štipľavé slová.

Bývalý český hokejový brankár Dominik Hašek (59) nezostal svojej povesti nič dlžný. Rusi vracajú úder, lietajú štipľavé slová.

Fotogaléria

Haškove slová pred pražskými zápasmi medzi Buffalom a New Jersey nahnevali aj Valerija Kamenského, ktorý je členom Triple Gold Clubu (víťaz ZOH, MS a Stanleyho pohára pozn. red.).

Podľa neho by Haškove výroky vôbec nemali byť publikované v ruských novinách alebo na webových stránkach. „Nikto sa dlho nezaujímal o to, čo hovorí. Robí si reklamu v tlači, pretože bol odsunutý na okraj. Samozrejme to bol skvelý hokejista, legendárny brankár. Svojimi súčasnými výrokmi ale len podkopáva svoju vlastnú autoritu,“ odkázal Kamenskij, ktorý dnes pracuje pre KHL.

„Venujeme príliš veľa pozornosti osobe, ktorá sa zaoberá výhradne sebapropagáciou. Chce si vybudovať politickú kariéru, ale aj jeho vlastní ľudia v Česku oňho nemajú záujem, keď ho nezvolili. A v NHL už Haškove názory nezaujímajú vôbec nikoho. Možno nadchnú len pár schizofrenikov, ale normálnych ľudí nie,“ pridal sa 69-ročný bývalý tréner Vladimir Pljuščev, ktorý v roku 2002 doviedlo ruskú dvadsiatku na MS k zlatu.

Za legendárnou tenistkou smúti aj svetová jednotka Jannik Sinner.
Správa zasiahla Sinnera i Nadala: Tenisový svet oplakáva ikonu Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk