Lobotka ohúril legendárneho Fàbregasa: Úžasný futbalista! Chcem jedenásť takých hráčov

Španiela Cesca Fàbregasa (37) si mnohí fanúšikovia pamätajú ako kúzelník zo stredu poľa, ktorý počas kariéry žiaril v Arsenale, Barcelone, ...
  • Zdroj: TASR/AP

Španiela Cesca Fàbregasa (37) si mnohí fanúšikovia pamätajú ako kúzelník zo stredu poľa, ktorý počas kariéry žiaril v Arsenale, Barcelone, Chelsea či Monacu. Momentálne je však trénerom klubu Como, ktorý je nováčikom v talianskej Serii A. Nuž, počas piatkového zápasu s Neapolu ho najviac oslnil výkon slovenského reprezentanta Stanislava Lobotku (29).

FOTOGALÉRIA: Stanislav Lobotka

Ostrieľaný defenzívny záložník nechýbal v zostave trénera Antonia Conteho pri výhre 3:1 nad celkom zo severu Taliansku. Až do 90. minúty, kedy bol vystriedaný, diktoval tempo celého mužstva, čo neuniklo ani hviezdnemu kormidelníkovi hostí. Ten po konci stretnutia nešetril slovami chvály na adresu nášho reprezentanta.

Dajte mi Lobotku, prosím. Čo je to za futbalistu! Mamma Mia, je neskutočný a jedným z tých, ktorí vám vyhrajú zápas. Ako chápe futbal, tvorí ho. Som blázon do takýchto hráčov. Chcel by som 11 Lobotkov, úžasný hráč!" vyhlásil s nadšením začínajúci tréner, ktorý na vrchole svojej kariéry patril k najlepším stredopoliarom sveta.

Taliansky tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Francesco Calzona.
Experti sa pozreli na nomináciu Slovenska na zápasy Ligy národov: Ako sa bráni Calzona? Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk