Diváci nechápali, čo sa deje: Rozhodkyňa sa stala nečakanou hviezdou tenisového duelu

WTA turnaj v Hongkongu priniesol zvláštnosť, ktorá obletela tenisový svet. Došlo k nej počas zápasu bývalej svetovej jednotky Simony ...
  • Zdroj: Northfoto

WTA turnaj v Hongkongu priniesol zvláštnosť, ktorá obletela tenisový svet. Došlo k nej počas zápasu bývalej svetovej jednotky Simony Halepovej (33), ktorá si v 2. kole zmerala sily s Anne Blinkovovou (26).

FOTOGALÉRIA: Diváci zostali zaskočení: Rozhodkyňa sa stala nečakanou hviezdou tenisového duelu

Režisér prenosu na oficiálnej stránke WTA sa rozhodol divákov pobaviť kurióznymi zábermi. Počas prestávok totiž namiesto tenistiek kamery nezvyčajne často sledovali hlavnú rozhodkyňu Martinu Baldiovú, ktorá sa stala neplánovanou hviezdou celého duelu. Diváci pri obrazovkách si tak dopriali detailný pohľad na každý jej pohyb, gesto či mimiku.

Rebecca rada dráždi svojich fanúšikov, ktorých má na sociálnych sieťach viac ako dosť.
Šramková po životnom úspechu a návrate domov: Aha, po čom v izbe hneď skočila! Zobraziť článok

Zápas samotný však neponúkol toľko drámy, ako by sa očakávalo. Halepová, ktorá sa na kurty vrátila po dlhej prestávke, nebola vo svojej top forme a nedokázala využiť svoje bohaté skúsenosti. Blinkovová jasne dominovala a rumunskú tenistku zdolala za 67 minút v dvoch setoch 6:2, 6:1, čím si zaistila postup do 3. kola turnaja.

„Hrala som najlepší tenis v mojom živote. Bola som pripravená na množstvo dlhých výmen, keďže je známe, že Simona nerobí chyby. Snažila som sa byť veľmi konzistentná, behať po celom kurte a vrátiť každú loptičku,“ povedala ruská reprezentantka po jasnom víťazstve. 

Tury si pochvaľoval návštevu prezidenta Petra Pellegriniho.
Slovenskí športovci si prebrali šeky za OH v Paríži: Koľko peňazí dostali Beňuš, Schmiedlová či Tury? Zobraziť článok

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk