Ďalší krok v živote Ralfa Schumachera: Slávny brat Michael spoznal jeho partnera

Bývalý pretekár Ralf Schumacher sa nedávno prestal pred svetom skrývať a prihlásil sa k homosexualite. Pár tvorí s Francúzom Étiennom ...
  • 17Galéria
  • Zdroj: instagram /@ralfschumacher_rsc, Northfoto

Bývalý pretekár Ralf Schumacher sa nedávno prestal pred svetom skrývať a prihlásil sa k homosexualite. Pár tvorí s Francúzom Étiennom Basquetom-Cassagnenom. Spoločne dorazili aj na svadbu netere Giny, kde mal byť aj slávny brat Michael.

Fotogaléria

Ralf momentálne rieši početné spory so svojou bývalou manželkou Corou. „V dokonalom svete sa oženíte, splodíte dieťa a zostanete spolu na celý život. To bol aj môj sen, ktorý ale nevyšiel. A nie som jediný na svete, kto sa rozviedol,“ uviedol Schumacher pre časopis Gloria.

V osobnom živote je veľmi spokojný a dokonca sa spoločne s partnerom objavili na svadbe dcéry brata Michaela, kde platili prísne pravidlá...

Prvýkrát na verejnosti

Michael Schumacher mal vážnu nehodu na lyžiach v roku 2013, odkedy je mimo očí verejností. Rodina si prísne stráži súkromie a na povrch prenikajú len špekulácie a neoverené informácie. Ale všetko nasvedčuje tomu, že sedemnásobný majster sveta F1 sa má omnoho lepšie.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk