Ďalší krok v živote Ralfa Schumachera: Slávny brat Michael spoznal jeho partnera

Bývalý pretekár Ralf Schumacher sa nedávno prestal pred svetom skrývať a prihlásil sa k homosexualite. Pár tvorí s Francúzom Étiennom ...
  • 17Galéria
  • Zdroj: instagram /@ralfschumacher_rsc, Northfoto

Bývalý pretekár Ralf Schumacher sa nedávno prestal pred svetom skrývať a prihlásil sa k homosexualite. Pár tvorí s Francúzom Étiennom Basquetom-Cassagnenom. Spoločne dorazili aj na svadbu netere Giny, kde mal byť aj slávny brat Michael.

Fotogaléria

Zahraničné zdroje Marca a Sky News priniesli senzačnú informáciu, že Michal Schumacher sa mal od nehody prvýkrát ukázať na verejnosti. Mal sa zúčastniť na svadbe svojej jedinej dcéry Giny-Marie Schumacherovej.

Svadba sa konala na rodinnej usadlosti na Mallorke a pre zachovanie súkromia platili prísne pravidlá. Hostia museli odovzdať mobily a fotoaparáty, aby nikto nemohol nahrávať alebo fotiť Michaela. Mal sa od tragickej nehody prvýkrát ukázať medzi ľuďmi. Brat Ralf tak mal príležitosť predstaviť svojho partnera aj slávnejšiemu bratovi.

Dekáda v izolácii

Bývalý pilot Ferrari sa neobjavil na verejnosti od nešťastnej lyžovačky z 29. decembra 2013 vo francúzskom Méribeli, pri ktorej si po páde hlavou na kameň poranil mozog. Nepomohla mu ani ochranná prilba. Niekoľko mesiacov bol v kóme. Jeho presný zdravotný stav momentálne nie je známy, pretože rodina sa odvoláva na právo na súkromie a nechce o tom informovať médiá. Viac vo FOTOGALÉRII!

Za stolom vedenie vodného slalomu...
Vojna v slovenskej kanoistike naberá škandalózne rozmery: Špinavé útoky pokračujú! Zobraziť článok

Mentálna trénerka Veronika Hanuliaková pripúšťa, že pri vyhorení môže prísť u športovca aj k ukončeniu kariéry.
Mentálny tréner a psychológ: Koniec kariéry u Weissa ml.? Môže za tým pokojne byť aj vyhorenie Zobraziť článok

Je viac ako otázne, či Weiss ešte niekedy oblečie belasý dres.
Fyzioterapeut Slovana o Weissovi ml.: Takto je na tom Vladko zdravotne! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk