Šokujúca výpoveď: Do Škriniarovho stretnutia s mafiou bol zapletený aj riaditeľ Interu Miláno!

Policajné zložky v Taliansku zatkli v pondelok 30.9 19 osôb, ktoré boli obvinené zo zločineckých prepojení na známu mafiánsku skupinu ...

Policajné zložky v Taliansku zatkli v pondelok 30.9 19 osôb, ktoré boli obvinené zo zločineckých prepojení na známu mafiánsku skupinu 'Ndragheta, ktorej fingovanie je späté taktiež s fanklubmi talnaiskych futbalových klubov Inter Miláno a AC Miláno.

Fotogaléria

Medzi potencionálnymi obvineniami sú zahrnuté napríklad zločinecké spolčenie s použitím "mafiánskych metód", ublíženie na zdraví, vydieranie a niekoľko ďalších závažných činov, o čom informovala televízia ESPN na svojich webových stránkach, pričom sa odvolávala na talianskych prokurátorov.

Šokujúce výpovede však odhalili, že súčasťou tejto strašidelnej kauzy sa mal stať aj slovenský futbalový obranca Milan Škriniar (29), ktorý ešte prednedávnom pôsobil práve v klube Inter Miláno.

Súčasťou talianskeho tímu sa stal v roku 2017, keď za jeho príchod Inter zaplatil 23 miliónov eur. Po jeho odchode na konci sezóny 2022/2023 však nedostal klub ani cent, keďže Škriniar klub opustil ako voľný hráč.

Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie sa mal podľa najvyšších predstaviteľov Interu Miláno do posledných momentov tváriť tak, že svoju zmluvu predĺži, no napokon odišiel do francúzskeho PSG.

Tury si pochvaľoval návštevu prezidenta Petra Pellegriniho.
Slovenskí športovci si prebrali šeky za OH v Paríži: Koľko peňazí dostali Beňuš, Schmiedlová či Tury? Zobraziť článok

Zo získaných odposluchov vyšetrovatelia prišli na to, že Marco Ferdico, hlavný predstaviteľ jednej z fanúšikovských skupín a jej ďalší členovia v tom čase intenzívne tlačili na stretnutie so Škriniarom, ktoré sa snažili vyjednať v tréningovom centre klubu.

„Bude lepšie, keď neprídete. Aj preto, že v centre sú kamery. Riaditeľ (Giuseppe Marotta) mi povedal, že by bolo lepšie, keby ste sa stretli na inom mieste.“ reagoval na ich žiadosti Massimiliano Silva, muž, ktorý je zodpovedný za vzťahy medzi fanúšikmi a klubom.

Marco Ferdico mu na to mal odvetiť: „Dobre, neprídeme, ak riaditeľ Marotta vydal takýto pokyn. Riadime sa jeho inštrukciami. Rešpektujeme to.“

Stretnutie malo podľa dostupných informácií napokon prebehnúť v jednom z milánskych barov, ktorý sa nachádza neďaleko futbalového štadióna San Siro. Jeden z popredných členov ultras Mauro Nepi, ktorý bol zatknutý spolu s Ferdicom o stretnutí so Škriniarom povedal: „Triasol sa mu hlas, mal trochu strach.“ 

Legendárny český brankár Dominik Hašek.
Hašek vystúpil proti úvodnému zápasu NHL v Prahe: Obrovská reklama na ruskú vojnu! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk