Vojna v slovenskej kanoistike naberá škandalózne rozmery: Špinavé útoky pokračujú!

Vo štvrtok sa v Slovenskej kanoistike odohralo dramatické divadlo. Sekcia divokých vôd si zorganizovala tlačovú konferenciu, ktorú následne ...

Vo štvrtok sa v Slovenskej kanoistike odohralo dramatické divadlo. Sekcia divokých vôd si zorganizovala tlačovú konferenciu, ktorú následne narušili ich oponenti na čele s trénermi olympijských reprezentantov.

Fotogaléria

Známy vzorec

Na samotnej tlačovke sa primárne prezentovali Stanovský st. spolu s Orokockým, ktorí sa jednohlasne zhodli na tom, kto je vinníkom celého bizarného konfliktu. „Ide hlavne o znovuzískanie vplyvu a moci bývalého vedenia Slovenskej kanoistiky, keď bývalý predseda sekcie divokých vôd Richard Galovič operuje cez jeho známy vzorec - spochybnenie štatútu reprezentanta, vyvolanie pseudokauzy, vybičovanie emócií cez športovcov, postavenie športovca proti funkcionárovi,“ uviedli jednohlasne Stanovský st. spolu s Orokockým.

Na tlačovej konferencii nezabudli pripomenúť aj to, že voľby do vedenia Slovenskej kanoistiky by mali byť približne za mesiac, keďže ešte nie je presne stanovený ich dátum. „Pán Galovič ohlásil kandidatúru, takže sú za tým jeho osobné ciele,“ uzavreli.

Na snímke Erling Haaland (Manchester).
Vidíte to aj vy? Fotka Haalanda s fanúšičkou v Bratislave zbúrala internet! Zobraziť článok

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk