Fanúšikovia neveria vlastným očiam: Jeho frajerka? Nie, MATKA! Dokonca je už babičkou

Pohľad na matku bývalého bundesligového šampióna Leona Dajaku spôsobil ošiaľ medzi fanúšikmi! To nie je jeho priateľka? Nie, dokonca ...
  • Zdroj: instagram @blerta_dajaku

Pohľad na matku bývalého bundesligového šampióna Leona Dajaku spôsobil ošiaľ medzi fanúšikmi! To nie je jeho priateľka? Nie, dokonca je už babičkou!

FOTOGALÉRIA: Leon a Blerta Dajaku

Fanúšikovia zostali v šoku! Matku bývalého bundesligového šampióna Leona Dajaku si pomýlili s jeho priateľkou. Nečudo, hoci je už štyridsiatnička, vyzerá o polovicu mladšie a do vrecka by schovala aj mnohé "dvadsiatky". Blerta Dajaku, ktorá má kosovsko-albánsky pôvod, pracuje v oblasti krásy a zdravia a je doslova chodiacou reklamou na svoju prácu. Na sociálnej sieti instagram má viac ako 20-tisíc sledovateľov.

FOTO Nestarnúcej Blerty Dajaku si môžete pozrieť v našej galérii TU

Blerta Dajaku si užíva postavenie celebrity v chorvátskom Splite, kde jej syn Leon hrá za miestny Hajduk Split. Ten nedávno zo svojej krásnej matky spravil babičku. V marci sa mu s partnerkou Leonie June narodila dcérka Nava, ktorá má v súčasnosti pol roka. Fanúšikovia zostávajú v úžase, keď vidia matku futbalistu a nedokážu uveriť, že to nie je jeho priateľka. "Toto je chlapcova MATKA, nie jeho manželka. Som v úžase," napísal jeden z fanúšikov.

Markéta Vondroušová
Vondroušová je opäť zamilovaná: Po rozvode už nie je sama, ukázala nového fešáka Zobraziť článok

Leon Dajaku je jedným z troch synov, ktorých Blerta má. Narodil sa v Nemecku po tom, ako Blerta s jeho otcom ušli pred vojnou v Juhoslávii. Vyrastal v mládežníckych tímoch Stuttgartu a Bayernu Mníchov. V roku 2020 s Bayernom oslavoval bundesligový titul. Neskôr pôsobil v Unione Berlín a v roku 2021 prišiel na hosťovanie do anglického Sunderlandu. O rok neskôr sa jeho prestup zmenil na trvalý. Potom strávil sezónu na hosťovaní vo švajčiarskom St.Gallene a v roku 2023 odišiel do Hajduku Split.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk