Ex-priateľka známeho bojovníka chcela ukončiť svoj život: Skončila na psychiatrii

Poriadna dráma! Známy bojovník skončil za mrežami a jeho ex-priateľka sa totálne zosypala. Chcela spáchať samovraždu, skončila v psychiatrickej ...
  • Zdroj: instagram @tadyonee

Poriadna dráma! Známy bojovník skončil za mrežami a jeho ex-priateľka sa totálne zosypala. Chcela spáchať samovraždu, skončila v psychiatrickej liečebni.

FOTOGALÉRIA: Tadeáš Ružička

Známy český bojovník Tadeáš Růžička bol nedávno právoplatne odsúdený na pol roka za mrežami za incident, ktorý sa odohral v lete, keď napadol neznámeho muža na kúpalisku. Za mrežami čaká na verdikty aj v ďalších kauzách, do ktorých bol zapletený. Veľmi zle sa so situáciou vyrovnáva jeho ex-partnerka Isolda, ktorá podľa informácií českého Expresu dokonca chcela spáchať samovraždu a skončila v psychiatrickej liečebni v Bohniciach.

MMA bojovník Tadeáš Ružička.
Vypočul si verdikt súdu! Český MMA zápasník putuje za mreže Zobraziť článok

Růžička patril medzi najväčšie mladé talenty na českej scéne bojových umení. Sľubne sa rozvíjajúcu kariéru ale zahatal svojimi excesmi mimo ring. Na ulici knokautoval neznámeho muža, situáciu si natočil na mobil a zverejnil na sociálnych sieťach. To mu evidentne nestačilo! V lete napadol na kúpalisku s partiou kamarátov ďalšieho muža, následne v plavkách utiekol a skrýval sa v kroví. Práve za tento delikt bol právoplatne odsúdený. Ešte však čelí obvineniam z lúpeže a vyhrážania, takže jeho trest môže byť značne vyšší.

Po odsúdení Mawara, ako znie prezývka bojovníka, sa doslova zrútila jeho bývalá priateľka Isolda. Jej kamarátka prehovorila pre český Expres: "Chcela si ublížiť, preto ju na liečebňu odviezli. Je na najnovšom pavilóne. Komunikácia s ňou je ťažká, je veľmi zmätená, ešte jej nezabrali lieky," vysvetľovala. "Všetkým okolo seba tvrdí, že má Tadeáša stále rada a chcela sa zabiť, keď ho poslali z väzby do väzenia. V liečebni má jeho fotku a stále pri nej plače. Ona je dobré dievča, ale pokiaľ neprestane s drogami, tak dopadne veľmi zle," dodáva kamaráta s tým, že Isolda neskončila v Bohniciach prvýkrát.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk