Zápas Slovana proti Man City priniesol silné emócie Weissovcov: Slzy, rozlúčka a koniec kariéry?!

Kapitán belasých Vladimír Weiss ml. (34) sa mal rozhodnúť uzavrieť svoju profesionálnu kariéru, ktorá sa začala práve v anglickom veľkoklube. ...

Kapitán belasých Vladimír Weiss ml. (34) sa mal rozhodnúť uzavrieť svoju profesionálnu kariéru, ktorá sa začala práve v anglickom veľkoklube. Utorňajší duel mal byť jeho posledný. Hoci to nepovedal oficiálne, hlavným dôvodom má byť vyhorenie a zdravotné problémy...

Fotogaléria

Ako vnímate, že Weiss ml. na trávnik už asi nevybehne?

Martin Škrtel (39) - kamarát a bývalý spoluhráč

Určite sa to dá chápať a treba to rešpektovať. Tiež som si prešiel takým niečím a je to frustrujúce, keď je človek limitovaný zraneniami a zdravotnými problémami. Ak by to tak naozaj bolo, že Vlado skončil, tak by ma mrzela jedna vec. O tom jeho konci vlastne ľudia ani nevedeli a nezažil si takú rozlúčku, ako by si zaslúžil. Za to, čo on futbalu dal a čo vo futbale dokázal, by si zaslúžil takú rozlúčku, aby mu vypredané Tehelné pole tlieskalo v stoji a rozlúčku mal dôstojnú. (Zdroj: Šport24.sk)

Miroslav Karhan (48) - bývalý spoluhráč z repre

Je to možno trošku netypické v tom smere, že to prišlo počas rozbehnutej sezóny, ale Vlado určite veľmi dobre vie, prečo sa tak rozhodol. My môžeme iba polemizovať, ale určite rozhodli tie jeho zdravotné problémy, ktoré už dlhší čas mal. Viem to z osobného hľadiska, že to nie je jednoduché, keď máte stále bolesti. Určite si chcel ešte zahrať Ligu majstrov, nastúpiť proti Manchestru City, kde pôsobil a vyrastal. Nastúpil pred plným hľadiskom, splnil si sen a povedal si, že stačí, ale to sú iba moje dohady.

Szilárd Németh (47) - bývalý reprezentant

U každého hráča to raz príde, že ukončí svoju kariéru a Vlado to asi tak vyhodnotil, že ten čas nastal teraz. Možno to nie je ideálne načasovanie, keďže je sezóna v plnom prúde, ale iba on vie, prečo sa tak rozhodol. Určite zohralo úlohu aj to, že v poslednom období mal viaceré zdravotné problémy, má na to aj svoj vek a treba to akceptovať, keď to takto cíti. Určite je to stále hráč, ktorá má veľké kvality, futbalové videnie i myslenie a isto by Slovanu ešte mal, čo dať... Ale je to jeho rozhodnutie.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk