VIP-ka proti City na prasknutie: Herecká ikona či politická elita!

Atraktívny duel Slovana Bratislava proti Manchesteru City v Lige majstrov si nenechali ujsť ani známe osobnosti. VIP priestory privítali ...
  • Zdroj: br

Atraktívny duel Slovana Bratislava proti Manchesteru City v Lige majstrov si nenechali ujsť ani známe osobnosti. VIP priestory privítali množstvo známych tvárí z filmového, športového či politického prostredia. Kto prišiel povzbudiť na Tehelné pole?

FOTOGALÉRIA: VIP

Nie každý deň sa stáva, že na Tehelné pole zavíta jeden z najlepších tímov sveta. Utorok bol futbalovým sviatkom, aký Slovensko nezažije možno desaťročie. V stretnutí Ligy majstrov nastúpil Slovan proti Manchesteru City. Hoci anglický tím vyhral jednoznačne 4:0 a po celý zápas totálne dominoval, vypredané Tehelné pole vytvorilo skvelú atmosféru a fanúšikovia povzbudzovali aj napriek nepriaznivému skóre.

Na hviezdy ako Erling Haaland či Phil Foden sa prišli pozrieť aj známe osobnosti zo sveta športu, filmu či politiky. Vo VIP priestoroch na Tehelnom poli sa to doslova hemžilo populárnymi osobnosťami z rozličných oblastí. Medzi fanúšikmi nechýbal prezident Peter Pellegrini či bývalý prezident SR Ivan Gašparovič, známy futbalový fanúšik.

Na snímke hráči ŠK Slovan Bratislava pózujú pre skupinovú fotografiu pred zápasom.
Anglický bulvár nenechal na Slovane nitku suchú! A pozrite tie posmešky Čechov... Zobraziť článok

Vo VIP-ke Tehelného poľa bol neprehliadnuteľný minister vnútra Matúš Šutaj Eštok, no nechýbal ani minister športu a cestového ruchu Dušan Keketi. Nečakaným hosťom na štadióne Slovana bola ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková. Nechýbali však ani bývalý minister obrany Jaroslav Naď, zastupujúci predseda parlamentu Peter Žiga, minister školstva Tomáš Drucker či minister práce Erik Tomáš. Medzi fanúšikmi sa objavil aj ex-minister obrany Jaroslav Naď.

Osobnosti vo VIP-ke Slovana si môžete pozrieť v našej galérii TU

Neprehliadnuteľná bola herecká legenda a bývalý minister kultúry Milan Kňažko, s klobúčikom na hlave a pohárom vínka v ruke. Ujsť si príležitosť vidieť na vlastné oči Manchester City nenechal ani bývalý špičkový rozhodca Ľuboš Micheľ, ktorého tiež zvedavý objektív fotoaparátu pristihol s pohárikom vína v ruke. Zo športového prostredia sa objavil vo VIP-ke Slovana napríklad bývalý reprezentačný futbalový útočník Filip Šebo alebo strelkyňa Danka Barteková.

Tréner Vladimír Weiss v objatí so synom
Čo sa deje v Slovane? Po slovách Guardiolu o konci mladého Weissa šokuje aj jeho otec Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk