Hviezdu City zatkli: Vyvádzal v nočnom klube!

V utorok v stretnutí Ligy majstrov motal hlavy hráčom Slovana Bratislava. No doma čelí obvineniu a postaví sa pred súd za incident v ...
  • Zdroj: TASR - Pavel Neubauer

V utorok v stretnutí Ligy majstrov motal hlavy hráčom Slovana Bratislava. No doma čelí obvineniu a postaví sa pred súd za incident v nočnom klube, po ktorom bol zadržaný políciou.

FOTOGALÉRIA: Matheus Nunes

Portugalský stredopoliar Matheus Nunes motal v utorok v stretnutí Ligy majstrov v Bratislave hlavy hráčom Slovana. Nechýbal v základnej zostave Manchesteru City pri výhre 4:0. Odohral celý zápas, podal kvalitný výkon. Hráč s trhovou hodnotou 39 miliónov eur ale čelí doma poriadnym problémom. Ako vyšlo najavo, pred necelým mesiacom sa zaplietol do incidentu v nočnom klube, po ktorom ho zadržala polícia a čaká ho súd.

V skorých ranných hodinách 8. septembra bol zatknutý po incidente v nočnom klube v Madride, informuje o tom španielske El Mundo. Matheus Nunes bol zadržaný políciou po tom, čo v záchvate hnevu zobral telefón z rúk 58-ročného návštevníka klubu, ktorý sa ho snažil bez dovolenia odfotiť na toaletách podniku. Hviezda Manchesteru City odmietla zariadenie mužovi vrátiť a preto bola na miesto privolaná polícia.

Na snímke hráči ŠK Slovan Bratislava pózujú pre skupinovú fotografiu pred zápasom.
Anglický bulvár nenechal na Slovane nitku suchú! A pozrite tie posmešky Čechov... Zobraziť článok

Nunes bol po zadržaní predvedený na policajné oddelenie, kde strávil niekoľko hodín. Následne bol po zásahu jeho právnika prepustený na slobodu. Za spomínaný incident ale čelí obvineniu a čaká ho súd. Aspoň čiastočne vypustil tieto starosti z hlavy po triumfálnom výkone svojho tímu na bratislavskom Tehelnom poli.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk