Tajomstvo Weissovho darčeka odhalené: Vieme, čo skrývala záhadná krabica!

Tréner Slovana Vladimír Weiss obdaroval španielskeho trénera Manchesteru City Pepa Guardiolu záhadným darčekom. Nechcel síce prezradiť, ...
  • Zdroj: greb Športové noviny TV Markíza

Tréner Slovana Vladimír Weiss obdaroval španielskeho trénera Manchesteru City Pepa Guardiolu záhadným darčekom. Nechcel síce prezradiť, čo sa v krabici ukrývalo, ale toto tajomstvo je teraz odhalené!

FOTOGALÉRIA: Slovan - Manchester City

Tréner Vladimír Weiss vyjadril obrovský obdiv svojmu náprotivkovi na lavičke Manchester City Pepovi Guardiolovi. Prirovnal ho ku Gaudímu, vzhľadom k tomu, čo vybudoval na Etihad Stadium. "Ó, naozaj? A nemal v pohári víno? Čo mám na to povedať? Azda iba ďakujem veľmi pekne. Gaudí bol najväčší. Keď prídete do katedrály Sagrada Familia, cítite jeho víziu a zároveň si poviete, že to nie je možné," reagoval španielsky tréner, ktorý patri medzi najúspešnejších futbalových koučov histórie.

Na snímke hráči ŠK Slovan Bratislava pózujú pre skupinovú fotografiu pred zápasom.
Anglický bulvár nenechal na Slovane nitku suchú! A pozrite tie posmešky Čechov... Zobraziť článok

Weiss si Guardiolu uctil po príchode do Bratislavy aj darčekom vo veľkej krabici s mašľou. Tréner belasých tajil, čo Španielovi daroval. "Pepovi som kúpil dar, nemôžem konkretizovať, ale povedal som mu, nech si to užije po finále," povedal záhadne na tlačovej konferencii po stretnutí Ligy majstrov, v ktorom jeho tím prehral hladko 0:4.

Britský Daily Mail však priniesol veľké odhalenie toho, čo darčeková škatuľa od Weissa ukrývala. "Šéf Slovana Vladimír Weiss v pondelok večer daroval Guardiolovi darčekový box vodky," píše na svojom webe. Tak a už je jasné, ako to myslel Weiss so slovami o tom, že si to má Guardiola užiť po finále...

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk