Vidíte to aj vy? Fotka Haalanda s fanúšičkou v Bratislave zbúrala internet!

Internetové vtipy a meme sú v plnom prúde po tom, čo sa na sociálnych sieťach objavila fotka Erlinga Haalanda (24) na letisku v Bratislave ...

Internetové vtipy a meme sú v plnom prúde po tom, čo sa na sociálnych sieťach objavila fotka Erlinga Haalanda (24) na letisku v Bratislave s fanúšičkou.

Fotogaléria

Zatiaľ čo Haaland bol vo svojej tradičnej pohodovej nálade a ležérnom športovom oblečení, fanúšička bola v tvári celá vymaľovaná od makeupu. Na sebe mala navyše pracovný odev, nakoľko bola zamestnankyňou letiska. Inak by sa totiž k Haalandovi ani dostať nemohla. Hráči Manchesteru City totiž po prílete do Bratislavy utekali z lietadla dvoma autobusmi bez kontaktu s fanúšikmi.

Na snímke hráči ŠK Slovan Bratislava pózujú pre skupinovú fotografiu pred zápasom.
Anglický bulvár nenechal na Slovane nitku suchú! A pozrite tie posmešky Čechov... Zobraziť článok

Dievčina tak veľmi šikovne využila malý moment na to, aby sa nechala zvečniť s jedným s najlepších futbalových útočníkov planéty. Fotka okamžite vyvolala vlnu komentárov a vtipov aj kvôli tomu, že obaja sa na seba, až na farbu vlasov, naozaj dosť podobajú.

Tréner City Pep Guardiola pochválil po zápase brankára Slovana Dominika Takáča.
Tréner Guardiola vychválil po zápase brankára Slovana: Takáčova hodnota narástla za tri mesiace dvojnásobne Zobraziť článok

"Kto je to vlastne ten najlepší strelec Premier League," pýtali sa so smiechom fanúšikovia na sociálnych sieťach. Či už Haaland alebo jeho fanúšička, táto momentka sa rozhodne zapíše do pamäte slovenského internetu! 

FOTO HAALANDA S FANÚŠIČKOU NÁJDETE V NAŠEJ GALÉRII!

Anglickí fanúšikovia si uliciach hlavného mesta Slovenska užívajú dobré jedlo a pivo.
Anglickí fanúšikovia si užívajú slovenskú pohostinnosť: Pozrite, čo vyvádzajú v Bratislave! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk