Čo sa deje v Slovane? Po slovách Guardiolu o konci mladého Weissa šokuje aj jeho otec

Slovan Bratislava si užíva historicky prvú klubovú účasť v milionárskej Lige majstrov. Ale nad klubom sa vynárajú otázniky pochybností...
  • Zdroj: Norbert Skaličan

Slovan Bratislava si užíva historicky prvú klubovú účasť v milionárskej Lige majstrov. Ale nad klubom sa vynárajú otázniky pochybností...

FOTOGALÉRIA: Vlado Weiss st. a Vlado Weiss st.

Slovan Bratislava zažíva historické chvíle. Prvýkrát hrá hlavnú súťaž Ligy majstrov, kde sa konfrontuje s najlepšími európskymi klubmi. Pre belasých je to vysoká škola futbalu, po úvodnej prehre 1:5 na pôde Celticu Glasgow podľahol na Tehelnom poli hviezdami nabitému Manchesteru City 0:4. Len vďaka famóznym zákrokom brankára Dominika Takáča a dobre postaveným žrdiam to nebolo vyšším rozdielom.

Nad belasými sa však vznášajú otázniky pochybností. Dôvodom je neistá budúcnosť kapitána tímu a lídra v kabíne i na ihrisku Vladimíra Weissa ml. Keď po 60 minútach hry odchádzal z ihriska, neubránil sa slzám. Podával si ruky so spoluhráčmi, nechýbali objatia a to najintenzívnejšie aj s typickou pusou na čelo mal s otcom a trénerom v jednej osobe - Vladimírom Weissom st.

Vladimír Weiss ml. v zápase proti hviezdnemu Manchestru City.
Posledný zápas Vladimíra Weissa ml. v kariére? Hviezdny Guardiola prezradil viac, než mal Zobraziť článok

Pokojné belasé vody rozvíril na pozápasovej tlačovej konferencii tréner City Pep Guardiola, ktorý prezradil, že Weiss ml. odohral svoj posledný zápas. "Viem, že dnes to bol jeho posledný zápas. Opýtal sa, či by nás mohol navštíviť v Manchestri. Bolo by nám potešením, keby sa stal súčasťou klubu. Pýtal som sa ho, čo chce robiť ďalej, vraj chce byť tréner,“ uviedol Guardiola na tlačovke.

Tréner Slovana Bratislava Vladimír Weiss st..
Úprimny tréner Weiss po prehre so City: Vysoká škola a obrovská česť! Zobraziť článok

Tajomné slová vyriekol na tlačovej konferencii tréner Weiss. "Vladko sa vyjadrí sám, nechcem to teraz rozvíjať. Ale skôr áno, ako nie. Som jeho otec a tréner a je mi ťažko. Všetko sa raz začína i končí. Takisto aj môj prípad, aj Vladkov. Uvidíme, Vladko sa o svojej budúcnosti vyjadrí sám. A ja v priebehu niekoľkých dní takisto uvidím, čo sa udeje," hovoril tajomne tréner belasých. Čo tým chcel naznačiť zatiaľ nevedno, ale situáciu budeme podrobne sledovať.

{{ poll.title }}

{{ question.text }}
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk