Posledný zápas Vladimíra Weissa ml. v kariére? Hviezdny Guardiola prezradil viac, než mal

Futbalisti Slovana Bratislava v druhom zápase hlavnej fázy Ligy majstrov sezóny 2024/2025 podľahli nabitému Manchestru City 0:4. O obrovské ...
  • Zdroj: TASR

Futbalisti Slovana Bratislava v druhom zápase hlavnej fázy Ligy majstrov sezóny 2024/2025 podľahli nabitému Manchestru City 0:4. O obrovské prekvapenie sa síce nepostarali, no zanechali dobrý dojem a dokonca si od fanúšikov vyslúžili potlesk v stoji. Obzvlášť veľkú pozornosť pritom pútal kapitán Vladimír Weiss ml.(34). Bol to jeho posledný tanec?

FOTOGALÉRIA: Vladimír Weiss ml.

Bývalý slovenský reprezentant odohral proti anglickému šampiónovi necelých 63 minút a už jeho odchod z ihriska nebol vôbec typický. Rovnako ako na tlačovej konferencii pred zápasom sa mu tlačili slzy do očí a s každým hráčom na lavičke sa vrúcne objal. Nevynechal ani svojho otca a trénera v jednej osobe Vladimíra Weissa st..

Po záverečnom hvizde 34-ročného krídelníka navyše mnohí prichytili v dlhšej konverzácii s hviezdnym manažérom hostí Pepom Guardiolom. Na pretras prišiel aj v poslednom období často skloňovaný koniec kariéry, o ktorom samotný hráč ešte bližšie nechcel hovoriť. Nuž, španielsky lodivod zrejme prezradil viac, než mal.

„Bavili sme sa o jeho niekdajšom pôsobení v Katare a aké má odtiaľ skúsenosti. Viem, že to bol dnes jeho posledný zápas," vyhlásil bez okolkov na tlačovej konferencii po dueli 53-ročný rodák zo Santpedoru šokujúcu informáciu a doplnil: „Bolo príjemné si s ním pokecať. Ďalej sa pýtal, či nás môžeme prísť pozrieť do Manchestru. My sa takej návšteve len potešíme. Zaujímala ma taktiež jeho ďalšia budúcnosť, tak odpovedal, že možno by sa vydal na trénerskú dráhu, no ešte uvidí."

Na snímke v popredí vpravo Vladimír Weiss ml. (Slovan) a vľavo Joško Gvardiol (Manchester).
Obetavý výkon Slovana proti obrovskému favoritovi: Anglický gigant potvrdil papierové predpoklady Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk