Výjazd tímu na Ligu majstrov je drahý: Koľko peňazí nechali City v Bratislave?

Pobyt v Bratislave nie je lacnou záležitosťou ani pre anglického šampióna, ktorý musel zo svojho veľkého mešca vybrať šesťmiestnu sumu. ...
  • Zdroj: TASR/Jakub Kotian

Pobyt v Bratislave nie je lacnou záležitosťou ani pre anglického šampióna, ktorý musel zo svojho veľkého mešca vybrať šesťmiestnu sumu. Pre svoje hviezdy sa totiž snaží zabezpečiť ten najväčší luxus, aby sa cítili ako v bavlnke a podávali čo najlepšie výkony. Na zápas doleteli Boeingom 737, čo bola nákladná položka, pričom ďalšie desiatky tisíc nechali aj v hlavnom meste.

FOTOGALÉRIA: Slovan - Manchester City

Bývali kúsok od Dunaja v jednom z najluxusnejších hotelov, kde prenájom bežnej izby stojí od 168 eur. Ak to prepočítame na počet členov tímu, hovoríme o sume približne 12-tisíc eur. K tomu však treba prirátať položky za špeciálne požiadavky, čo môže byť aj dvojnásobok ceny za hotel. Klub navyše na miesto predom posiela ľudí, aby všetko zariadili.

Tréner City Pep Guardiola pochválil po zápase brankára Slovana Dominika Takáča.
Tréner Guardiola vychválil po zápase brankára Slovana: Takáčova hodnota narástla za tri mesiace dvojnásobne Zobraziť článok

Manchester City nosí na dresoch leteckú spoločnosť, aj preto sa presúva na zápasy kvalitnými lietadlami. Koľko ich stál charterový let na Letisko Milana Rastislava Štefánika?

„Pokiaľ viem, majú vlastnú agentúru aj so svojím lietadlom, ktoré však nevyužívajú stále. Teraz si stroj prenajali. Cena však závisí od viacerých kritérií, ako napríklad koľko trvá let, či tu lietadlo ostane a podobne. Ale odhadom takýto letecký výlet môže stáť do 100 000 eur,“ povedal pre nás známy zdroj z futbalových kruhov, ktorý však nechcel byť menovaný.

Na snímke hráči ŠK Slovan Bratislava pózujú pre skupinovú fotografiu pred zápasom.
Anglický bulvár nenechal na Slovane nitku suchú! A pozrite tie posmešky Čechov... Zobraziť článok

Výjazd City do Bratislavy

12 000 € - ubytovanie

18 000 € - iné požiadavky

100 000 € - doprava

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk