Anglickí fanúšikovia si užívajú slovenskú pohostinnosť: Pozrite, čo vyvádzajú v Bratislave!

Pár hodín pred veľkým zápasom Ligy majstrov medzi Slovanom a Man City panuje v Bratislave pokojná a priateľská atmosféra. Anglickí fanúšikovia ...

Pár hodín pred veľkým zápasom Ligy majstrov medzi Slovanom a Man City panuje v Bratislave pokojná a priateľská atmosféra. Anglickí fanúšikovia sa tentokrát skôr venujú ochutnávke slovenského piva a dobrého jedla, než vyvolávaniu chaosu...

Fotogaléria

"Slovenské pivo je famózne! Určite ho nepijeme po prvýkrát, nakoľko na Slovensku taktiež nie sme po prvý raz," povedal nášmu denníku ostrovný fanúšik, ako inak, s pivom v ruke.

"Nikdy som nebol v Bratislave, a som prekvapený, aké je to krásne mesto!" povedal nám zase ďalší fanúšik, ktorý s priateľmi objavoval Staré mesto. "Je tu skvelá atmosféra a každý je veľmi priateľský," rozplývali sa ďalej Angličania, no niektorí sa neubránili aj iným typom poznámok.

"Slovensko má pre nás špecifickú atmosféru! Je to ako cestovanie naspäť v čase. Je to skvelé," zasmiala sa menšia skupinka podgurážených skalných priaznivcov Manchesteru City.

Prečo nepozvali na svadbu Williho Webera?
Bolestivé odhalenie po svadbe Schumacherovej dcéry: Prečo nepozvali najlepšieho priateľa Michaela? Zobraziť článok

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk