Cristiano Ronaldo vymenil tradičnú oslavu: Dojemný odkaz do neba!

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo (39) vymenil tradičnú oslavu. Spravil to pre svojho zosnulého otca.
  • Zdroj: SITA/AP

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo (39) vymenil tradičnú oslavu. Spravil to pre svojho zosnulého otca.

FOTOGALÉRIA: Cristiano Ronaldo

Pre portugalského futbalistu Cristiana Ronalda viac nie sú dôležité individuálne ocenenia, ale to, či je prínosom svojmu tímu. Hviezdny útočník to povedal po pondelkovom víťazstve Al Nassr v ázijskej Lige majstrov.

Tridsaťdeväťročný Ronaldo sa v stretnutí s katarským Al Rajan (2:1) blysol gólom. Saudskoarabský Al Nassr triumfoval pod vedením nového trénera Stefana Pioliho štvrtýkrát za sebou vo všetkých súťažiach. "Už nie je dôležité, či som najlepší alebo nie. O to mi viac nejde. Pre hráča je dobré strieľať góly, ale pre mňa je lepšie, keď tím vyhráva. Som zvyknutý lámať rekordy a už to ďalej nevyhľadávam. Najdôležitejšie je pre mňa užiť si hru a pomôcť Al Nassr a mojim spoluhráčom zvíťaziť," uviedol Portugalčan po zápase.

Päťnásobný držiteľ Zlatej lopty sa v septembri stal prvým hráčom histórie, ktorý prekonal métu 900 gólov. Ešte koncom augusta pritom na svojom novom youtubovom kanáli tvrdil, že jeho cieľ je tisícka. "Pre mňa je najlepším výsledkom vo futbale streliť ako prvý 900 gólov. Potom je mojou výzvou hranica tisíc gólov," vyhlásil vtedy Ronaldo.

Odkaz pre otca!

Tradičnú oslavu „Siu“ v zápase Ligy majstrov úplne vynechal. Po presnom zásahu zodvihol obe ruky smerom k nebi. „Dnes mal pre mňa zápas iný nádych. Gól venujem svojmu otcovi, pretože by mal dnes narodeniny," prezradil Portugalčan po zápase, prečo zvolil inú oslavu.

Viac vo videu:

 

DERNIÉRA: Ak Škriniar nastúpi, bude to jeho posledné milánske derby.
Prasklo tajomstvo Škriniara: Stretnutie s mafiou?! Mal strach a... Zobraziť článok

Na snímke španielsky tréner Manchesteru City Pep Guardiola počas tlačovej konferencie.
Guardiola si zaspomínal na Dubovského († 28): Tréner Weiss ho prekvapil... Zobraziť článok

Futbalistov Slovana čaká športový sviatok, na Tehelnom poli privítajú jeden z najlepších tímov na svete Manchester City.
Bookmakeri Slovanu absolútne neveria, na ich výhru so City sú až smiešne kurzy Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk