Prasklo tajomstvo Škriniara: Stretnutie s mafiou?! Mal strach a...

V Taliansku vypukla obrovská futbalová kauza. Figuruje v nej aj slovenský reprezentant Milan Škriniar (29). Mal sa stretnúť s ľuďmi z ...

V Taliansku vypukla obrovská futbalová kauza. Figuruje v nej aj slovenský reprezentant Milan Škriniar (29). Mal sa stretnúť s ľuďmi z ultras Interu Milánu, ktorí mali prepojenie s tamojším podsvetím.

Fotogaléria

Taliani uvádzajú, že niektorí ľudia z ultras si mali vynútiť stretnutie s Milanom Škriniarom, trénerom Interu Simonem Inzaghim a kapitánom AC Miláno Davidom Calabriom.

Začiatkom roka 2023 sa dvaja zo skupiny mali stretnúť aj s rodákom zo Žiaru nad Hronom. Najprv sa usilovali o osobné stretnutie v tréningovom centre Interu Miláno, ale to bolo neúspešné. Schôdzka nakoniec prebehla v podniku neďaleko štadióna San Siro a jej témou bola Milanova budúcnosť v klube. „V každom prípade odchádza! Na sto percent sa už rozhodol, videli ste, ako sa mu triasol hlas… Trochu sa bál…“ píše sa v spise. Dvojica mala túto správu poslať lídrovi skupiny Curva Nord – najväčší fanklub Interu. Slovenský futbalista v lete nakoniec definitívne opustil milánske mužstvo a zamieril do francúzskeho veľkoklubu Paríž Saint – Germain.

Od trénera žiadali vstupenky!

Podobné stretnutie mal absolvovať aj tréner Simone Inzaghi. Avšak, tam na neho vyvíjali tlak pre lístky na finále. „Explicitne od neho žiadal, aby intervenoval v klube alebo priamo u Giuseppeho Marottu, šéfa Interu, aby získal ďalších 200 vstupeniek na finále Ligy majstrov 2023 v Istanbule,“ uvádzajú talianske médiá.

{{ poll.title }}

{{ question.text }}
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Futbalistov Slovana čaká športový sviatok, na Tehelnom poli privítajú jeden z najlepších tímov na svete Manchester City.
Bookmakeri Slovanu absolútne neveria, na ich výhru so City sú až smiešne kurzy Zobraziť článok

Na snímke španielsky tréner Manchesteru City Pep Guardiola počas tlačovej konferencie.
Guardiola si zaspomínal na Dubovského († 28): Tréner Weiss ho prekvapil... Zobraziť článok

Róbert Mak a manželka Zuzana.
Sexi podpora na tribúnach: Futbalistov na Tehelnom poli budú hnať za víťazstvom očarujúce partnerky Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk