Prasklo tajomstvo Škriniara: Stretnutie s mafiou?! Mal strach a...

V Taliansku vypukla obrovská futbalová kauza. Figuruje v nej aj slovenský reprezentant Milan Škriniar (29). Mal sa stretnúť s ľuďmi z ...

V Taliansku vypukla obrovská futbalová kauza. Figuruje v nej aj slovenský reprezentant Milan Škriniar (29). Mal sa stretnúť s ľuďmi z ultras Interu Milánu, ktorí mali prepojenie s tamojším podsvetím.

Fotogaléria

Razia a veľké zatýkanie

Na Apeninskom polostrove vypukla veľká futbalová aféra, do ktorej sú zapletené fanúšikovské „ultras“ tábory Interu a AC Miláno. Prokurátori, ktorí vyšetrujú ich nezákonné praktiky, dali v pondelok zatknúť 19 ľudí. Cieľom rozsiahleho vyšetrovania je objasniť „špinavé obchody ultras so vstupenkami s prepojením na organizovaný zločin.“ Isté skupiny sa mali nelegálne obohacovať na predaji lístkov na „čiernom trhu“ za premrštené ceny. Navyše k lístkom na zápasy sa mali dostávať veľmi hrubými spôsobmi. Informuje taliansky web Calcio Mercato.

Slávne kluby teraz budú musieť dokázať, že vzťahy s týmito „fanúšikovskými“ skupinami prerušili. Prokurátori zverejnili väzby Interu s ultras „We are Milano“. Šéfom skupiny je istý Andrea Beretta, ktorý dlhé roky cez „vyhrážky a zastrašovanie“ dostal svojich kumpánov na štadión aj bez lístkov. Alebo mu vstupenky jednoducho dali.

Konfrontovali aj Škriniara 

V spisoch vyšetrovateľov sa objavilo aj meno slovenského futbalového reprezentanta Milana Škriniara, ktorý v Interi Miláno strávil šesť rokov. Zaradil sa medzi lídrov obrany a nosil aj kapitánsku pásku. Dlhé roky bol miláčikom publika. Predtým pôsobil v Sampdorii Janov a MŠK Žilina. Rovnako je neodmysliteľnou súčasťou Slovenskej futbalovej reprezentácie.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk