Bolestivé odhalenie po svadbe Schumacherovej dcéry: Prečo nepozvali najlepšieho priateľa Michaela?

Rodina legendárneho pilota F1 Michaela Schumachera (55) má dôvod na radosť. Dcéra sedemnásobného svetového šampióna Gina (27) sa cez ...
  • Zdroj: Koláž ŠČ/Northfoto, instagram/gina_schumacher

Rodina legendárneho pilota F1 Michaela Schumachera (55) má dôvod na radosť. Dcéra sedemnásobného svetového šampióna Gina (27) sa cez víkend vydala.

Prečo nepozvali Webera?

Na svadbe chýbala minimálne jedna významná osoba zo života Michaela Schumachera. Nebol na nej Willi Weber (82), niekdajší manažér Schumachera a jeden z najlepších priateľov Michaela. Rodák z Regensburgu teraz prezradil dôvod.

„Nebol som pozvaný, ale na svadbu by som nešiel ani v prípade, keby som pozvánku dostal. Môj zdravotný stav momentálne nie je dobrý. Nechcel by som letieť na Malorku,“ prezradil pre Bild Weber.

Od nehody Michaela Schumachera na lyžiach uplynulo už 10 rokov.
Hyenizmus najhrubšieho zrna: Tento muž sa mal vyhrážať Schumiho rodine! Zobraziť článok

„Michael bol jeden z mojich najlepších priateľov, niečo ako syn, ktorého som nikdy nemal. Nikto poriadne nevie, čo s ním dnes je, a ani ja to nebudem nijako bližšie komentovať. Od jeho nehody som nehovoril ani s Ginou, už som si kvôli tomu všetkému, čo nasledovalo po jeho úraze, vytrpel dosť,“ dodal.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk