Otec Róberta Maka o spomienkach na Manchester City: V Anglicku sme žili ako rodina spolu

Futbalový sviatok na Slovensku sa blíži. Už o pár hodín nastúpi na Tehelnom poli jeden z najlepších tímov na svete - Manchester City.
  • Zdroj: archív Andrea Maková

Futbalový sviatok na Slovensku sa blíži. Už o pár hodín nastúpi na Tehelnom poli jeden z najlepších tímov na svete - Manchester City.

Čo očakávate od zápasu s Manchestrom City?

- Neviem. Skutočne neviem povedať, že čo očakávať od tohto zápasu. To je asi jedno, či prídu v plnom zložení alebo nie. Jedna výhoda je to, že hráme doma. Stále ale neviem povedať, že čo očakávať. Keď si len porovnáme anglickú a slovenskú ligu, tak už tam vidíme ten obrovský rozdiel. Keby došlo aj posledné mužstvo z anglickej ligy, tak s ním budeme mať čo robiť.

Futbalistov Slovana čaká športový sviatok, na Tehelnom poli privítajú jeden z najlepších tímov na svete Manchester City.
Bookmakeri Slovanu absolútne neveria, na ich výhru so City sú až smiešne kurzy Zobraziť článok

Váš syn pôsobil v Manchestri City sedem rokov. S manželkou ste vtedy žili s ním v Manchestri. Ako si spomínate na to obdobie?

- Žili sme tam 10 rokov. Ostali sme tam žiť aj vtedy, keď Robo odišiel a prestúpil do Nemecka. Mladší syn tam chodil do školy na strednú a počkali sme, kým ju dokončí. Musím povedať, že sa tam žije dobre. Ľudia, ktorí tam žijú nie sú pod takým stresom a tlakom, ako u nás. Celkovo tam systém funguje úplne inak a život je tam o niečo ľahší.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk