Bookmakeri Slovanu absolútne neveria, na ich výhru so City sú až smiešne kurzy

Futbalistov Slovana Bratislava čaká v hlavnej fáze Ligy majstrov druhý súboj. Po vysokej prehre v Glasgowe s Celticom privítajú na Tehelnom ...
  • Zdroj: TASR/Martin Baumann

Futbalistov Slovana Bratislava čaká v hlavnej fáze Ligy majstrov druhý súboj. Po vysokej prehre v Glasgowe s Celticom privítajú na Tehelnom poli v Bratislave Manchester City. Proti jednému z najlepších klubov na svete nastúpia v pozícii jasného outsidera.

Kapitán belasých sa na tlačovke neubránil slzám: Silný odkaz fanúšikom! Zobraziť článok

"Privítame jedno z dvoch-troch najlepších mužstiev na svete. Vlani vyhrali Ligu majstrov, dva roky predtým boli vo finále. Vedie ich výborný Pep Guardiola, ktorý mužstvo budoval niekoľko rokov. Na zápas sa tešíme, náš súper je veľký favorit nielen tohto stretnutia, ale aj celej súťaže. Musíme zápas odbehať, odrobiť, ale aj si ho užiť. Uvidíme, aký sa nám podarí dosiahnuť výsledok. Verím však, že ľudia, pre ktorých hráme, nás dostanú do varu a pôjdeme na hranicu našich možností. Chceme byť dobrým súperom pre City a želám si, aby ľudia videli dobrý futbal," povedal tréner Slovana Vladimír Weiss st.

V Dunajskej Strede už ako mladík Haaland (druhý sprava) zaujal v národnom drese do 21 rokov.
Obranca Slovana Vojtko bude po piatich rokoch opäť čeliť Haalandovi: Už vtedy mal ramená ako skriňa Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk