Guardiola si zaspomínal na Dubovského († 28): Tréner Weiss ho prekvapil...

Futbalisti Manchestru City sú pred 2. kolom ligovej fázy Ligy majstrov na pôde Slovana Bratislava veľkými favoritmi. Uvedomuje si to ...

Futbalisti Manchestru City sú pred 2. kolom ligovej fázy Ligy majstrov na pôde Slovana Bratislava veľkými favoritmi. Uvedomuje si to aj ich tréner Pep Guardiola. Úspešný kouč verí, že jeho zverenci túto rolu zvládnu a pripíšu si tri body.

Fotogaléria

Pep spomínal na Dubovského

Vzápätí si zaspomínal aj na hráča, ktorého si spája so slovenským futbalom: "Peter Dubovský. Neuveriteľný futbalista, ktorý tragicky zahynul. Ja som si po jeho smrti poplakal, pretože to bol milý človek a smútok z tej nehody bol veľký. Som rád, že spoznám Slovensko, je to príležitosť spoznať nejaké miesto a vždy objavíte aj nejakých nových hráčov a nové nápady pre trénerov."

Víťaz uplynulých štyroch ročníkov najvyššej anglickej súťaže chce po bezgólovej remíze s Interom Miláno v ouvertúre novej edície LM uspieť. "Začíname za stavu 0:0 a hrať bude jedenásť hráčov proti jedenástim. Máme rovnaké poveternostné podmienky. Takže musíme dokázať, že sme lepší. Slovan má svoju silu, ale má aj slabiny. Je to pre nás veľmi dôležitý trojbodový zápas," povedal španielsky kouč.

Róbert Mak a manželka Zuzana.
Sexi podpora na tribúnach: Futbalistov na Tehelnom poli budú hnať za víťazstvom očarujúce partnerky Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk