Kapitán belasých sa na tlačovke neubránil slzám: Silný odkaz fanúšikom!

Slovan Bratislava už zajtra 01.10 o 21:00 privíta na Tehelnom poli mimoriadne očakávaného súpera z Manchesteru City.

Slovan Bratislava už zajtra 01.10 o 21:00 privíta na Tehelnom poli mimoriadne očakávaného súpera z Manchesteru City.

Fotogaléria

Zápas s Manchestrom City bude špeciálny pre trénerovho syna Vladimíra Weissa ml. a Maka. Obaja hráči Slovana si totiž prešli mládežníckou akadémiou anglického veľkoklubu, pričom prvý menovaný odohral za A-tím aj päť súťažných zápasov.

"Je to pre nás všetkých veľká udalosť, že sem zajtra príde City. Pre mňa azda ešte väčšia, lebo do Manchestru som odišiel ako chlapec a keď som sa vracal do reprezentácie, bol zo mňa muž. Spomínam si, že začiatky boli veľmi ťažké. Veľa som tam prežil, som nesmierne vďačný tomuto klubu a rodine, v ktorej som tam vyrastal. Pre mňa je niečo neuveriteľné, že sme tu a prvý domáci zápas hráme so City. Budem sa snažiť si to zajtra užiť najviac, ako to bude možné a ako nám oni dovolia," povedal Weiss ml. na predzápasovej tlačovej konferencii.

34-ročnému stredopoliarovi bola opäť adresovaná taktiež otázka o možnom konci profesionálnej kariéry, po ktorej ho prepadli silné emócie. "Ja som vždy úprimný a viem že tie moje výkony nie sú také, ako by som si predstavoval. Je to aj tým, že som starší, ale snažím sa tomu mužstvu stále dať to čo mu dať chcem.

Pred sezónou som povedal, že keď to nebudem vládať dať tomu mužstvu, tak skončím. Ešte som však stále tu, budem sa snažiť a myslím si, že to čo sa snažím dať mužstvu či už na ihrisku alebo mimo neho dáva aj ono mne, a to si vážim zo všetkého najviac," dodal Vladimír Weiss ml. so slzami v očiach.

Na snímke sprava tréner ŠK Slovan Bratislava Vladimír Weiss a hráč a jeho syn Vladimír Weiss ml. počas tlačovej konferencie.
Vladimír Weiss ml. pred zápasom s Manchesterom City: Chceme sa postarať o senzáciu! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk