Pokyny z lavičky ignoroval: Kuriózny moment v podaní Vladimíra Weissa ml.

Piatkové 9. kolo slovenskej futbalovej Niké ligy so sebou prinieslo jeden mimoriadne kuriózny moment.

Piatkové 9. kolo slovenskej futbalovej Niké ligy so sebou prinieslo jeden mimoriadne kuriózny moment.

Fotogaléria

V zápase medzi Michalovcami a Slovanom Bratislava sa kapitán belasých Vladimír Weiss ml. (34) počas druhého polčasu usúdil, že potrebuje striedať.

"Vlado je Vlado. Bežala cca 66. minúta zápasu Michalovce - Slovan Bratislava… Hostia sotva stihli dooslavovať gól, ktorý strelil David Strelec, keď sa o slovo prihlásil Vladimír Weiss ml. a na lavičku zahlásil, že strieda a ide dole. Na tom všetkom by nebolo nič zvláštne, keby mal Slovan prichystané striedanie," priblížila hlavnú zápletku celej situácia stránka Slovenskí futbalisti.

"Lavička mu dávala signál, aby ešte pár minút vydržal, no 34-ročný stredopoliar bol rozhodnutý. Zošiel z ihriska a po dvoch minútach ho nahradil Danylo Ignatenko. Bývalý slovenský reprezentant si napriek tomu vyslúžil potlesk domácich tribún," opísala spomínaná stránka nevídaný moment v podaní slovenského stredopoliara.

Slovan Bratislava napokon zdolal Michalovce v ich domácom prostredí výsledkom 2:4 a na mimoriadne očakávaný duel Ligy majstrov proti Manchesteru City sa tak naladil víťazne.

(ilustračné foto)
Taliansky futbal smúti: Záhadná smrť bývalého záložníka († 43) na hotelovej izbe Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk