Taliansky futbal smúti: Záhadná smrť bývalého záložníka († 43) na hotelovej izbe

Bývalého profesionálneho futbalistu Andreu Caponeho (†43) našli v nedeľu ráno mŕtveho v jeho hotelovej izbe v talianskom meste Cagliari.
  • Zdroj: iStock

Bývalého profesionálneho futbalistu Andreu Caponeho (†43) našli v nedeľu ráno mŕtveho v jeho hotelovej izbe v talianskom meste Cagliari.

O smutnej udalosti informoval nemecký denník Bild, pričom jej skutočnosť potvrdil jeho bývalý klub Cagliari Calcio prostredníctvom oficiálneho prehlásenia.

"Jeho puto s rodnou krajinou ostane pevné, pretože bol vždy známy svojou profesionalitou, oddanosťou a vášňou. Tieto vlastnosti budú navždy v srdciach tých, ktorí mali to šťastie ho spoznať a stretnúť sa s ním, či už na ihrisku alebo mimo neho. Klub Cagliari Calcio v tejto ťažkej chvíli vyjadruje svoju podporu a sústrasť jeho rodine," píše sa v oficiálnom prehlásení talianskeho futbalového klubu.

Capone, ktorý v talianskej Serie A odohral 123 zápasov, sa pritom podľa miestneho denníka L'Unione Sarda ešte v sobotu zúčastnil krstu. V päťhviezdičkovom hoteli mal prespať kvôli tomu, že nemohol nájsť kľúče od svojho auta.

Toto je moment, kedy mal Juraj súpera ťahať za vlasy.
Bývalý bitkár Valábik: Slafkovského ťahanie za vlasy? Takto to vidím ja! Zobraziť článok

Úvodné podozrenia hovoria o tom, že Capone utrpel smrteľné zranenia hlavvy v dôsledku nešťastného pádu zo schodov. Objavujú sa však taktiež správy o údajnom infarkte.

Niekdajší stredopoliar pôsobil v tíme Cagliari už od mládežníckych kategórií, pričom medzi rokmi 2000-2007 odohral v talianskej lige za A tím 123 stretnutí.

Michal Čajkovský.
Čajkovský prehovoril o zákaze v repre! Ružičku do Spartaka som presvedčil ja Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk