Ohrozený štart Haalanda na Tehelnom poli! Weiss v generálke na City reval na hráčov

Celé Slovensko a najmä jeho hlavné mesto žijú v týchto dňoch v očakávaní veľkého futbalového sviatku.

Celé Slovensko a najmä jeho hlavné mesto žijú v týchto dňoch v očakávaní veľkého futbalového sviatku.

Fotogaléria

Hráči suveréna slovenských trávnikov ŠK Slovan Bratislava si v 2. kole ligovej fázy Ligy majstrov zmerajú sily s jedným z najlepších tímov sveta Manchestrom City, ktorý túto súťaž v sezóne 2022/2023 vyhral a pravidelne v nej už roky múti vodu v neskorších vyraďovacích fázach. Duel slovenského a anglického šampióna na vypredanom Tehelnom poli má úvodný výkop v utorok o 21.00 h.

Líder svetového rebríčka klubov a víťaz uplynulých štyroch ročníkov najvyššej anglickej súťaže zavíta do Bratislavy v pozícii jasného favorita. Po bezgólovej remíze s Interom Miláno v ouvertúre novej edície LM by jeho ďalšia strata znamenala senzáciu. "Citizens" po sobotňajšej remíze 1:1 s Newcastlom United prepustili FC Liverpool pozíciu lídra Premier League.

{{ poll.title }}

{{ question.text }}
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Proti Slovanu sa chcú vrátiť na víťaznú vlnu, no nepomôže im v tom zranený kľúčový stredopoliar Rodri, ktorý nebude hrať do konca sezóny. "Bolo by skvelé mať k dispozícii Rodriho a rovnako aj Oscara Bobba, Kevina De Bruyneho či Nathana Akého. No musíme sa zmieriť s tým, že sú zranení. Dokázali sme sa s početnými zraneniami vyrovnať v minulosti a som presvedčený, že sa nám to podarí aj teraz," uviedol kouč "Citizens" Pep Guardiola.

V strede poľa sa proti Newcastlu predstavil 19-ročný mladík Rico Lewis s Mateom Kovačičom, ale podľa Guardiolu musia "Citizens" nájsť ustálené riešenie: "Kovačič, Bernardo Silva aj Rico to zvládli dobre, ale musím nájsť riešenia," dodal Guardiola.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk