Českú modelku Šeredovú vymenil za reportérku: Buffon sa druhýkrát oženil

Legendárny taliansky brankár Gianluigi Buffon (46) sa druhýkrát oženil.

Legendárny taliansky brankár Gianluigi Buffon (46) sa druhýkrát oženil.

Fotogaléria

Bývalý brankár Juventusu Turín si vzal za manželku televíznu reportérku Ilariu D'Amico (51). Ich vzťah trvá bezmála desať rokov a práve pre ňu kedysi opustil svoju prvú ženu – českú modelku Alenu Šeredovú – s ktorou má dvoch synov. Svadba sa uskutočnila v luxusnej vile v Toskánsku a pozvanie dostalo 250 hostí.

Sobáš mala skutočne hviezdne obsadenie. Nechýbali bývalí spoluhráči z Juventusu ako Andrea Barzagli, Leonardo Bonucci a Giorgio Chiellini, tréner talianskej reprezentácie Luciano Spalletti či exkouč v Turíne Massimiliano Allegri.

Za svedka neveste bola 60-ročná herecká ikona Monica Bellucciová, sprevádzal ju hollywoodsky režisér Tim Burton. Na svadbe nechýbali ani tradície ako spoločné krájanie torty či prvý novomanželský tanec. Zábery z hostiny vo FOTOGALÉRII!

Buffon a D'Amicová spolu začali paktovať už v roku 2014, keď bol bývalý hráč Juventusu či PSG ešte ženatý s českou modelkou Alenou Šeredovou. Pri televíznom natáčaní medzi ním a reportérkou preskočila iskra a majster sveta sa následne s českou kráskou rozviedol. Ilariu požiadal o ruku v roku 2017. To už spolu mali syna Leopolda, ktorý prišiel na svet o rok skôr.

Nórsky kanonier Erling Haaland a tréner Slovana Vlado Weiss.
Ohrozený štart Haalanda na Tehelnom poli! Weiss v generálke na City reval na hráčov Zobraziť článok

Legendárny slovenský tenista Dominik Hrbatý.
Hrbatý o výkonoch Šramkovej a našom tenise: Mám strach, že nás predbehne Turecko! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk