Obranca Slovana Vojtko bude po piatich rokoch opäť čeliť Haalandovi: Už vtedy mal ramená ako skriňa

Čaká ich zápas roka, niektorých aj doterajšej kariéry, proti veľkému gigantovi a jednému z najväčších adeptov na triumf v Lige majstrov! ...
  • Zdroj: fcb/futbalsfz

Čaká ich zápas roka, niektorých aj doterajšej kariéry, proti veľkému gigantovi a jednému z najväčších adeptov na triumf v Lige majstrov! Reč je o futbalistoch bratislavského Slovana, ktorí už zajtra o 21.00 h privítajú na Tehelnom poli miliónové hviezdy anglického veľkoklubu Manchestru City na čele s nórskou ikonou Erlingom Haalandom (24).

FOTOGALÉRIA: Vojtko

Obávanému kanonierovi a jednému z najlepších hráčov súčasnosti už v minulosti čelil obranca belasých Matúš Vojtko (23). Ako si na súboj z roku 2019 ešte v drese reprezentácie do 21 rokov spomína?

Pred piatimi rokmi v marci 2019 odohral mladík Haaland priateľský zápas za nórsku U21 proti slovenským rovesníkom na štadióne v Dunajskej Strede. Už vtedy zaujal svojou mohutnou postavou a čuchom na góly, keď vsietil prvý zásah Severanov.

Nórsky kanonier Erling Haaland a tréner Slovana Vlado Weiss.
Ohrozený štart Haalanda na Tehelnom poli! Weiss v generálke na City reval na hráčov Zobraziť článok

A práve v tomto súboji si proti nemu zahral prvý polčas obranca Matúš Vojtko, ktorý je teraz súčasťou Slovana a bude mu so spoluhráčmi čeliť opäť.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk