Obranca Slovana Vojtko bude po piatich rokoch opäť čeliť Haalandovi: Už vtedy mal ramená ako skriňa

Čaká ich zápas roka, niektorých aj doterajšej kariéry, proti veľkému gigantovi a jednému z najväčších adeptov na triumf v Lige majstrov! ...
  • Zdroj: fcb/futbalsfz

Čaká ich zápas roka, niektorých aj doterajšej kariéry, proti veľkému gigantovi a jednému z najväčších adeptov na triumf v Lige majstrov! Reč je o futbalistoch bratislavského Slovana, ktorí už zajtra o 21.00 h privítajú na Tehelnom poli miliónové hviezdy anglického veľkoklubu Manchestru City na čele s nórskou ikonou Erlingom Haalandom (24).

Dres si nevymenil

Zaujímalo nás, či sa s ním mladý obranca stretol aj v súboji. „Pri rohu som ho mal brániť a veľmi sa mi to nepodarilo, pretože sme z toho aj dostali gól. Čiže aj takto si ho pamätám, keď som proti nemu hral,“ povedal pre náš portál Vojtko, ktorý si s ním dres nevymenil. „Nie. Navyše, hral som iba prvý polčas.“ Slovanistov po úvodnej prehre v Lige majstrov na pôde škótskeho Celticu 1:5 tak čaká zajtra ešte ťažšia skúška.

Rozhodiť ho

„Zatiaľ sme ešte nemali prípravu na City, pretože sme len v piatok hrali s Michalovcami. Ale vieme, že nás čaká extra ťažký zápas. Každý hráč od nich môže rozhodnúť. Musíme zo seba vydať úplné maximum a modliť sa, aby nám aj gólman Taki zachytal výborne,“ pokračoval mladý zadák, ktorý prezradil aj recept na nórskeho kanoniera.

Futbalisti Manchestru City v generálke na Slovan Bratislava remizovali s Newcastlom Martina Dúbravku.
Manchester City v generálke na Slovan zaváhal: Dúbravka len na lavičke náhradníkov Zobraziť článok

„Videli sme viacero príkladov, že sa mu jednoducho treba dostať pod kožu. Treba ho rozhodiť, pretože on, keď sa dostane do pohody a dá ešte aj gól, tak je veľmi náročné ho zastaviť,“ vysvetlil 23-ročný obranca.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk