S týmto Cristiano Ronaldo rozhodne nerátal: Prečo jeho deti odmietla prestížna škola?

Veľká sláva vám zvyčajne otvorí hocijaké dvere, no teraz sa dokonca tiež legendárny Cristiano Ronaldo (39) presvedčil, že existujú aj ...
  • Zdroj: Northfoto

Veľká sláva vám zvyčajne otvorí hocijaké dvere, no teraz sa dokonca tiež legendárny Cristiano Ronaldo (39) presvedčil, že existujú aj výnimky. Jeho deti totiž v rodnom Portugalsku odmietla britská medzinárodná škola. Aký je dôvod?

FOTOGALÉRIA: S týmto Cristiano Ronaldo rozhodne nerátal

Cristiano Ronaldo se netají tým, že raz by sa rád vrátil do vlasti, preto už s predstihom začal vyberať školu pre svoje deti. Najviac ho s partnerkou Georginou pritom zaujala britská medzinárodná škola College of St. Julian, ktorú navštevujú deti z najbohatších rodín.

Pred dvomi rokmi dokonca ústav navštívili a zdalo sa, že všetko prebehne bez problémov. Nakoniec sa ale musia zmieriť s tým, že deti do nimi vybranej školy chodiť nebudú. Vedenie inštitúcie totiž ich žiadosť podľa soccernet.football zamietlo.

Hlavným dôvodom tohto kroku je až prílišná popularita slávneho futbalistu, ktorá by údajne mohla priniesť viacero problémov – napríklad ohroziť súkromie študentov, ich bezpečnosť a celkovo pokoj školského prostredia. 

(ilustr. foto)
Dramatická polčasová prestávka: Francúzskeho futbalistu musela ratovať záchranka! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk