Slafkovský sa pobil: Súperovi spôsobil tržnú ranu, ten ho zložil jednou ranou!

Juraj Slafkovský sa pobil! V prípravnom zápase proti Torontu zhodil slovenský útočník rukavice a súperovi spôsobil tržnú ranu. Napokon ...
  • Zdroj: SITA/AP

Juraj Slafkovský sa pobil! V prípravnom zápase proti Torontu zhodil slovenský útočník rukavice a súperovi spôsobil tržnú ranu. Napokon však súboj pre neho nedopadol práve najlepšie...

FOTOGALÉRIA: Juraj Slafkovský

Takto ho nepoznáme! Slovenský útočník Juraj Slafkovský sa v prípravnom stretnutí NHL medzi Montrealom a Torontom (1:2) pobil s Marshallom Rifaiom. Slafkovský odštartoval súboj aktívne, súpera zasypal niekoľkými ranami, tomu dokonca odletela prilba a v bitke utrpel tržnú ranu nad okom. Stačila mu však jedna presná a tvrdá rana, po ktorej Slafkovský išiel k ľadu a súboj skončil.

 

 

Slafkovský dostal päťminútový trest za bitku a po súboji zamieril do kabíny, kde sa podrobil vyšetreniu. Fanúšikovia Canadiens stŕpli, no napokon mohol slovenský útočník pokračovať v zápase. V prvom útoku s Coleom Caufieldom a Nickom Suzukim odohral Slafkovský 20 minút a šesť sekúnd, v stretnutí nebodoval.

Pobiť sa v príprave nie je práve najrozumnejší krok, pretože hrozí zranenie krátko pred ostrým štartom sezóny NHL. Napriek tomu tréner Montrealu Martin St-Louis na pozápasovej tlačovej konferencii pochválil Slafkovského za to, že ukázal, že sa dokáže zastať seba aj spoluhráčov. "Slafkovský je veľký chlap a musí si zobrať svoj priestor, ukázať, že dokáže priniesť aj niečo takéto. Nie je to otázkou toho, že to musí robiť po celý čas, ale je to otázkou toho, aby ľudia vedeli, že to dokáže robiť," vyhlásil kouč Canadiens.

{{ poll.title }}

{{ question.text }}
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Slovenský útočník v službách Montrealu Juraj Slafkovský (vľavo).
Útočník Michaloviec spomína na stret so Slafkovským: Keď nám strelil hetrik, želal som si len jediné! Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk