Boxerský debut ako z nočnej mory: Talentovaného Angličana zachraňovala kyslíková maska!

Azda všetci priaznivci bojových športov milujú tvrdé predčasné ukončenia, no o niečo inak ich vnímajú aktéri v klietke, resp. ringu. ...
  • Zdroj: X/@ATokkers5

Azda všetci priaznivci bojových športov milujú tvrdé predčasné ukončenia, no o niečo inak ich vnímajú aktéri v klietke, resp. ringu. Pokiaľ inkasujú drtivý knokaut, nie je vôbec jednoduché, aby sa z toho zotavili. Teraz to pri dlhoočakávanom debute na vlastnej koži zažil boxer Hasnan Ali (22). Zachraňovali ho dokonca lekári!

Slovenský bojovník Ľudovít Klein.
Fantastická reklama pre Slovensko: Hviezdny bojovník s ďalším jasným triumfom v UFC Zobraziť článok

Rodák z Londýna absolvoval premiéru v elitnej kategórii proti o niečo skúsenejšiemu Tommymu Samsovi (25) a rozhodne na ňu nebude spomínať v dobrom. Talentovaný bojovník síce spoznal meno svojho súpera len deň pred termínom zápasu, čo mala byť jeho výhoda, no na zemi skončil už v prvom kole. Ani si neškrtol.

Jeho oponent "The Diamond“ si od úvodných sekúnd išiel za triumfom a niekoľkými presnými i tvrdými údermi prinútil rozhodcu k zásahu. Hoci Ali robil všetko, čo mohol, aby sa udržal v súboji, všetkým prítomným bolo jasné, že cestu späť nedokáže nájsť. Po definitívnom konci duelu bol navyše tak mimo, že mu na zotavenie museli lekári nasadiť kyslíkovú masku. S takýmto debutom teda určite nerátal.

Česká playmate Denise Ayverdi
Ex-milenka Vémolu o stretnutí s Lelou: Tak to by nikto nečakal! Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk