Šláger medzi Dunajskou Stredou a Trnavou gól nepriniesol, Košice s výhrou aj napriek oslabeniu

Po piatkovej predohrávke medzi Michalovcami a Slovanom Bratislava (2:4) pokračovalo 9. kolo slovenskej najvyššej futbalovej súťaže ďalšími ...
  • Zdroj: TASR

Po piatkovej predohrávke medzi Michalovcami a Slovanom Bratislava (2:4) pokračovalo 9. kolo slovenskej najvyššej futbalovej súťaže ďalšími tromi zápasmi. Najväčší šláger sa pritom odohral v Dunajskej Strede, kde zavítal Spartak Trnava.

Lionel Messi na Copa America 2024
Nečakané priznanie rozhodcu: Bizarná dohoda s Messim, ktorá mu zachránila finále Copa América! Zobraziť článok

Dunajská Streda remizovala so Spartakom Trnava 0:0. Oba tímy si vypracovali viacero šancí, najväčšiu spálili domáci v 56. minúte, keď z bezprostrednej blízkosti nedokázal skórovať Andzouana, loptu zachytil na bránkovej čiare obranca „andelov" Ujlaky.

DAC figuruje po druhej tohtosezónnej remíze v tabuľke so 14 bodmi na treťom mieste so sedembodovým mankom na vedúci Slovan Bratislava. Trnava na ňu stráca dva body a patrí jej priebežne piata priečka.

Futbalisti Liverpoolu sú novým lídrom anglickej Premier League.
Liverpool na čele preskočil Manchester City, Chelsea spasil štvorgólový Palmer Zobraziť článok

Futbalisti AS Trenčín remizovali s FK Železiarne Podbrezová 1:1. Na víťazstvo v najvyššej súťaži čakajú od 3. augusta, v tabuľke sú so siedmimi bodmi priebežne na 10. mieste. Podbrezová figuruje s 9 bodmi na šiestej priečke.

Banská Bystrica podľahla doma Košiciam 2:3 a nevyhrala už šiesty zápas za sebou, pričom tretíkrát po sebe prehrala. Futbalisti spod Urpína nastúpili zo zdravotných dôvodov bez brankára Reháka a stredopoliarov Pišoju a Richtárecha. Tím z východu republiky hral hodinu v oslabení bez vylúčeného Jakubka, no napokon naplno bodoval a nový tréner Roman Skuhravý si tak pripísal víťaznú ligovú premiéru.

Holandský futbalista Tahith Chong.
Chvíle hrôzy v Anglicku: Talentovaný futbalista skolaboval počas zápasu! Zobraziť článok

Niké liga - 9. kolo:

FC DAC 1904 Dunajská Streda - FC Spartak Trnava 0:0
Rozhodovali: Kružliak - Hancko, Ferenc, ŽK: Redzic - Pich, Kratochvíl, Procházka, Kubista.

AS Trenčín - FK Železiarne Podbrezová 1:1 (0:1)
Góly:
46. Donkor - 41. Ridwan. Rozhodovali: Očenáš – Roszbeck, Vass, ŽK: Ibrahim, Zorič, Sulejman - Galčík, Slávik.

MFK Dukla Banská Bystrica – FC Košice 2:3 (1:2)
Góly:
33. Rymarenko (z 11m), 68. Malec – 29. a 45+1 Niarchos, 90+2 Jones. Rozhodovali: Ruc – Straka, Kuba. ŽK: B. Ľupták, Migaľa – Krivák, Šípoš. ČK: 31. Jakubko (Košice) za zmarenie gólu úmyselnou rukou, 1032 divákov

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk