Fantastická reklama pre Slovensko: Hviezdny bojovník s ďalším jasným triumfom v UFC

Je to tam! Hviezdny slovenský MMA bojovník Ľudovít Klein (29) si pri svojom jubilejnom desiatom vystúpení v najlepšej organizácii na ...
  • Zdroj: Instagram/@lajosko.klein

Je to tam! Hviezdny slovenský MMA bojovník Ľudovít Klein (29) si pri svojom jubilejnom desiatom vystúpení v najlepšej organizácii na svete UFC pripísal siedme víťazstvo. Na podujatí z edície Fight Night v Paríži sa tak opäť priblížil absolútnej špičke v ľahkej váhe.

Česká playmate Denise Ayverdi
Ex-milenka Vémolu o stretnutí s Lelou: Tak to by nikto nečakal! Zobraziť článok

Na Kleina čakal v klietke Roosevelt Robert a rodák z Nových Zámkov bol podľa kurzov stávkových kancelárií jasným favoritom. Cesta za dôležitým triumfom však nebola taká jednoduchá. Nevyspytateľný Američan totiž nemal vôbec čo stratiť.

"Mr. Highlight" ale dokázal prekonať prvotný odpor súpera a v réžii mal najmä druhé a tretie kolo. Roberta v nich dokázal zhodiť na zem a kontrolovať priebeh súboja, za čo si získal veľké sympatie u rozhodcov. Tí sa teda po záverečnom gongu jednomyseľne priklonili na jeho stranu.

Klein týmto víťazstvom potvrdil renomé nebezpečného bojovníka a potešil všetkých slovenských fanúšikov. Kto sa mu postaví nabudúce?

Machmud Muradov musí na tréning teraz zabudnúť, skončil na nemocničnom lôžku.
Muradov leží s kyslíkovou maskou v nemocnici: Myslel si, že je jeho koniec Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk