Chvíle hrôzy v Anglicku: Talentovaný futbalista skolaboval počas zápasu!

Neskutočne dlhé sekundy, pri ktorých všetkých zamrazilo. Na tribúnach štadióna v Plymouthe nastalo hrobové ticho a modlitby fanúšikov ...
  • Zdroj: Northfoto

Neskutočne dlhé sekundy, pri ktorých všetkých zamrazilo. Na tribúnach štadióna v Plymouthe nastalo hrobové ticho a modlitby fanúšikov smerovali k Tahithovi Chongovi (24). Talentovaný záložník futbalového Lutonu totiž skolaboval priamo na ihrisku počas piatkového zápasu druhej anglickej ligy.

FOTOGALÉRIA: Tahith Chong

Holandský reprezentant sa zrútil bezvládne k zemi po údere do hlavy na konci prvého polčasu. Na hranici šestnástky ostal len nehybne ležať. Okamžite k nemu pribehli zdravotníci s nosítkami.

Chvíle hrôzy mali našťastie šťastný koniec. Chong sa postavil na vlastné nohy a ihrisko opustil bez pomoci druhých. Podľa britského portálu Daily Mail mal iba modrinu na čele. Pochopiteľne, po desivom zážitku sa nechal vystriedať a stretnutie nedohral.

​„Dostal ranu do hlavy, ale je pri vedomí a chodí dobre, takže uvidíme, čo to znamená s ohľadom na náš ďalší zápas," povedal pre BBC tréner Lutonu Rob Edwards.

Futbalisti Manchestru City v generálke na Slovan Bratislava remizovali s Newcastlom Martina Dúbravku.
Manchester City v generálke na Slovan zaváhal: Dúbravka len na lavičke náhradníkov Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk