Ex-milenka Vémolu o stretnutí s Lelou: Tak to by nikto nečakal!

Bývalá partnerka českého MMA bojovníka Karlosa Vémolu Denise Ayverdi prehovorila o stretnutí s jeho manželkou Lelou. Prekvapujúce, ako ...
  • Zdroj: instagram @deniseayverdi_playmate

Bývalá partnerka českého MMA bojovníka Karlosa Vémolu Denise Ayverdi prehovorila o stretnutí s jeho manželkou Lelou. Prekvapujúce, ako to dopadlo!

FOTOGALÉRIA: Denise Ayverdi

Český bojovník MMA Karlos Vémola vystriedal množstvo žien po svojom boku a do jeho "portfólia" patrí aj česká playmate Denise Ayverdi. S tou sa dokonca aj zasnúbil, napokon ale uprednostnil Lelu Ceterovú, s ktoru sa neskôr aj oženil a majú spolu už dve deti. Lelu údajne niekoľkokrát podviedol a to aj s Denisou. Niet preto divu, že medzi oboma ženami nepanovali práve najlepšie vzťahy.

Denise Ayverdi na Iluminate party pre český portál eXtra.cz prezradila, aký má vzťah s Karlosom Vémolom a Lelou v súčasnosti. "Momentálne s ním nie som vôbec v kontakte, ale skôr máme kamarátsky vzťah," prezradila česká kráska. Dodala však, že Vémolu si na sociálnych sieťach zablokovala a rovnako to má aj s Lelou. "My sme sa nikdy nemali radi a to sa ani nikdy nezmení," nešetrila úprimnosťou Ayverdi.

Bagárová, Muradov a ich dcéra.
Ex-priateľ Bagárovej Muradov má vážny problém: Vyhadzov z Česka! Zobraziť článok

Napriek tomu praje Vémolovcom do života len to najlepšie. "Nech sú šťastní, ale ja už s nimi nechcem mať nič spoločného." Prezradila tiež, že s Lelou sa už stretli, no mnohých prekvapí, ako to medzi oboma kráskami prebehlo. "Mne už sa to stalo, že som sa s Lelou stretla. Dokonca sme sa pozdravili a podali sme si ruky. Lela mi povedala, že už sa tak nejak chápeme, viac než predtým, s čím súhlasím. Už je to sedem rokov a ja mám tiež vlastný život," dodala česká playmate.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk