Zostal ležať krvavý na chodníku: Brutálny útok na legendu tureckého futbalu!

Turecká futbalová legenda Serhat Akin sa stal obeťou brutálneho útoku na ulici! Po tom, ako bol v úlohe experta komentovať zápas Fenerbahce ...

Turecká futbalová legenda Serhat Akin sa stal obeťou brutálneho útoku na ulici! Po tom, ako bol v úlohe experta komentovať zápas Fenerbahce Istanbul v televízii, zaútočili na neho so zbraňou a skončil v nemocnici.

Fotogaléria

Priateľ Akina - bývalý útočník Middlesbrough a Stoke - Tuncay Sanli povedal, že Serhat Akin podstúpil operáciu zranenej nohy. "Momentálne sa má veľmi dobre, ale morálka je nízka. Nie je k tomu veľmi čo povedať. Zajtra podstúpi operáciu. Bol som s mojím bratom. Je to môj brat, zažili sme spolu veľa skvelých vecí. Zažili sme aj smútok. Hneď ako som sa o tom dopočul, prišiel som za ním. Našťastie nie je to veľmi vážne," uviedol Sanli.

Slovenský reprezentant Matúš Bero je údajne blízko prestupu do nemeckej Bundesligy.
Neskutočný gól Matúša Bera: Obrancovia Dortmundu sa len bezmocne prizerali Zobraziť článok

Na ozbrojený útok proti 16-násobnému reprezentantovi Turecka a bývalému hráčovi Fenerbahce či Anderlechtu reagoval aj jeho bývalý klub Fenerbahce Istanbul. "Odsudzujeme ozbrojený útok na nášho bývalého futbalistu Serhata Akina. Želáme mu skoré uzdravenie. Očakávame, že páchatelia sa budú čo najskôr zodpovedať pred spravodlivosťou," píše sa v oficiálnom stanovisku a pridáva sa aj Turecká futbalová federácia: "S ľútosťou sme sa dozvedeli, že bývalý reprezentant Serhat Akin bol zranený na nohe v dôsledku ozbrojeného útoku. Dôrazne odsudzujeme ohavný útok a prajeme Serhatovi Akinovi skoré uzdravenie."

 

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk