Zostal ležať krvavý na chodníku: Brutálny útok na legendu tureckého futbalu!

Turecká futbalová legenda Serhat Akin sa stal obeťou brutálneho útoku na ulici! Po tom, ako bol v úlohe experta komentovať zápas Fenerbahce ...

Turecká futbalová legenda Serhat Akin sa stal obeťou brutálneho útoku na ulici! Po tom, ako bol v úlohe experta komentovať zápas Fenerbahce Istanbul v televízii, zaútočili na neho so zbraňou a skončil v nemocnici.

Fotogaléria

Bývalý turecký futbalový reprezentant Serhat Akin sa stal obeťou brutálneho útoku! Vo štvrtok bol ako televízny expert komentovať stretnutie Fenerbahce Istanbul proti belgického Royale Union (2:1) v Európskej lige. Akin potvrdil na sociálnych sieťach, že po zápase bol postrelený do nohy, skončil v nemocnici, kde sa podrobil operácii. Zábery momentu, ako leží postrelený na chodníku a všade naokolo je krv, zverejnil na sociálnej sieti. Môžete si to pozrieť v našej galérii TU.

Strieľal maskovaný muž, ušiel na motorke

Turecký politik Mustafa Sarigul zverejnil v piatok na svojom účte X video, kde je vidieť, ako sa rozpráva s Akinom, ktorý leží na nemocničnom lôžku. "Veľa šťastia môjmu bratovi Serhatovi Akinovi. Žiadna myšlienka sa nedá umlčať zbraňou," napísal politik k záberom s tureckou futbalovou legendou.

Ako informoval britský denník Sun, bezpečnostné kamery zachytili, ako sa k Serhatovi Akinovi priblížila maskovaná postava na ulici v regióne Beykov v Istanbule. Padol jeden výstrel, následne sa Akin ukryl za autom a maskovaná postava rýchlo prešla cez ulicu, zločinec ušiel na motorke. Miestna polícia okamžite začala vyšetrovanie incidentu.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk