Prestupová bomba: Slovák s bohatými skúsenosťami z NHL posilnil Slovan!

Prestupová bomba v slovenskej hokejovej extralige! Slovenský útočník s bohatými skúsenosťami z pôsobenia v zámorskej NHL novou posilou ...

Prestupová bomba v slovenskej hokejovej extralige! Slovenský útočník s bohatými skúsenosťami z pôsobenia v zámorskej NHL novou posilou HC Slovan Bratislava.

Fotogaléria

Veľká hviezda mieri do slovenskej extraligy! Slovenský útočník s bohatými skúsenosťami z NHL Richard Pánik posilnil HC Slovan Bratislava. Klub o tom informoval na svojom facebooku. "Slovenský útočník Richard Pánik sa dohodol s HC Slovan Bratislava na krátkodobej zmluve. Krídelník s viac ako 500 zápasmi v NHL by mohol za Slovan nastúpiť v domácom zápase vo štvrtok 3. októbra proti HK Poprad a odohrať 12 stretnutí do začiatku do začiatku novembrovej asociačnej prestávky. V Slovane bude Rišo nosiť dres s číslom 14," píše klub v oficiálnom oznámení novej posily.

Slovanisti začali sezónu už pod novým vedením.
Výkonný riaditeľ: Slovan sme kúpili lacno z jedného dôvodu! Zobraziť článok

Pánik teda prichádza belasým pomôcť na krátkodobej báze do novembrovej reprezentačnej prestávky. V zámorskej NHL obliekal dresy Tampy Bay, Toronta, Chicaga, Arizony, Washingtonu, Detroitu a NY Islanders. V zámorskej profilige odohral 521 zápasov základnej časti, nazbieral v nich 195 bodov. V roku 2022 sa vrátil do Európy. Jednu sezónu odohral vo švajčiarskom Lausanne a uplynulý ročník pôsobil v českej extralige. V dresoch Třinca a Pardubíc zaznamenal dokopy 34 bodov v 51 dueloch.

HC Slovan Bratislava začal od tejto sezóny svoju novú klubovú éru. Novým majiteľom klubu sa stala spoločnosť JTRE na čele s Petrom Korbačkom. Belasí z úvodných troch zápasov dvakrát vyhrali, raz prehrali. S Richardom Pánikom kvalita kádra výrazne naberie na sile.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk