Muradov leží s kyslíkovou maskou v nemocnici: Myslel si, že je jeho koniec

Cez víkend prežil víťazný návrat do organizácie Oktagon. Uzbecký bojovník zmiešaných bojových umení a bývalý kickboxer Machmud Muradov ...
  • Zdroj: Koláž/ŠC, fcb/Makhmud Miuradov

Cez víkend prežil víťazný návrat do organizácie Oktagon. Uzbecký bojovník zmiešaných bojových umení a bývalý kickboxer Machmud Muradov (34) teraz ale rieši úplne iný problém. Skončil totiž na nemocničnom lôžku.

FOTOGALÉRIA: Muradov

Na sociálnu sieť zavesil video, na ktorom má kyslíkovú masku a je vidieť, že sa mu ťažko dýcha i hovorí.

„Mal som problémy, na čo som doplatil. Ruka oukej, išlo to odboxovať aj vyhrať zápas, ale druhý deň som sa zložil. Bol som doma, povedal som si, že mám asi nejakú chrípku a že to bolo z chudnutia. Ale nie. Myslel som si, že zomriem. Bolo to hrozné, nemohol som sa dva dni postaviť z postele. Čo som zjedol, som hneď vyvracal,“ opísal svoje problémy uzbecký bojovník, bývalý priateľ českej speváčky Moniky Bagárovej, s ktorou má dcérku Rumiu.

Bagárová, Muradov a ich dcéra.
Ex-priateľ Bagárovej Muradov má vážny problém: Vyhadzov z Česka! Zobraziť článok

Do nemocnice ísť nechcel, myslel si, že to doma prejde. „Donútila ma priateľka Sabina. Prišli sme do nemocnice, kde zistili, že mám nejakú infekciu, že 70 percent zápal pľúc. Takže si ma tu rovno nechali, už som tu tretí deň,“ dodal Muradov na konci videa.  

Makhmud Muradov
Tvrdá rana pre ex-Bagárovej: Po tomto zostal Muradov v šoku! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk